Η Ιωάννα Κολοβού να μην χάσει το σπίτι της

Αλιεύει η Σίσσυ Βωβού

Ανάρτηση της Ιωάννας Κολοβού, που κινδυνεύει να χάσει το σπίτι της, αλλά σε αλληλεγγύη έχουν προσέλθει η Ενωτική Πρωτοβουλία κατά των Πλειστηριασμών και πολλές άλλες οργανώσεις, πολίτες, συνάδελφοι και συναδέλφισσες, γείτονες και γειτόνισσες. Καμία στο δρόμο:

«Δευτέρα αύριο. Η Δευτέρα είναι η μέρα με τις περισσότερες αυτοκτονίες παγκοσμίως. Είναι επίσης η ημέρα που τα ζόμπι, oi βρυκόλακες και λοιπά horror τέρατα, ξυπνάνε από τον Σαββατοκύριακο λήθαργό τους και ζητάνε να πιούν αίμα. Στην προκείμενη περίπτωση θα έλθουν στο σπίτι μου για να το …πάρουν! Το μοναδικό σπίτι που έχω και που η Τράπεζα χωρίς να έχω πάρει κανένα δάνειο, με “μοχθηρή” πονηριά τρωκτικού και καταπατώντας κάθε στοιχειώδη έννοια συνταγματικο΄θ δικαίου, το πούλησε σε έναν προφανώς γνωστό της, με τις γνωστές “συναλλαγές” που κάνουν μαζί… Θα πρέπει να είσαι πολύ βασανισμένη, ακρωτηριασμένη, ανάπηρη ψυχή για να αγοράσεις σπίτι από πλειστηριασμό. Θα πρέπει να είσαι πολύ σάπιος μέσα σου, αλλιώς δεν αντέχεται….Λοιπόν κύριε Α. ελάτε, με το δούλο σας, τον αποτυχημένο κλητήρα , σας περιμένουμε! Είμαστε σε ετοιμότητα όλοι εδώ, όλοι μαζί, η γειτονιά , οι συνάδελφοι με τις κάμερες τα ΜΜΕ και πλήθος αγωνιστικές συλλογικότητες (τις ξέρετε άλλωστε) που βρίσκονται σε κατάσταση συναγερμού. Α και μια συμβουλή: για να κάνετε περισσότερο εφέ, ελάτε με κανά δυο δικοιρίες ΜΑΤ, γράφουν καλύτερα στην κάμερα,, ξέρετε εσείς..».

Η πρώτη φωτογραφία είναι από τη σημερινή κινητοποίηση, στα Βριλήσια, η δεύτερη από κινητοποίηση της Ενωτικής Πρωτοβουλίας για το θέμα, όχι για το συγκεκριμένο σπίτι, πριν λίγους μήνες.

Περιγραφή φωτογραφιών για άτομα με οπτική αναπηρία: Η πρώτη: Πλήθος κόσμου μπροστά σε ένα σπίτι, που διαμαρτύρονται για την έξωση, μεταξύ αυτών αστυνομικός και δημοσιογράφοι. Η δεύτερ: Ομάδα της Ενωτικής Πρωτοβουλίας κρατά σχετικό πανό μπροστά στα Προπύλαια, πριν λίγους μήνες.