Υποψίες για τρίτη γυναικοκτονία σε 48 ώρες – Νεκρή 17χρονη στο Περιστέρι

Τραγικό, μικρές και μεγάλες, παντρεμένες και ανύπαντρες, με παιδιά ή χωρίς, όλο και περισσότερες γυναίκες να έχουν αυτή τη φρικτή μοίρα. Χρειάζεται μεγάλη κινητοποίηση, στον ιδεολογικό τομέα αλλά και στην πρόληψη, από την πολιτεία, η οποία είναι ευχαριστημένη απ’ ό,τι φαίνεται από τις επιδόσεις της σ’ αυτούς τους τομείς. Σήμερα Τρίτη 2 Αυγούστου, καλείται από φεμινιστικές συλλογικότητες συγκέντρωση αντίδρασης στις γυναικοκτονίες στην Πλατεία Κλαυθμώνος, Αθήνα, στις 7.30 μ.μ. Στο ντάλα του Αυγούστου. Σ.Β.

ΠΗΓΗ: Εφημερίδα των Συντακτών

Λίγες ώρες μετά τα στυγερά εγκλήματα, με θύματα δύο γυναίκες που έπεσαν νεκρές από τα χέρια των συζύγων τους, μία 17χρονη εντοπίστηκε νεκρή τα μεσάνυχτα, στο σπίτι της, στο Περιστέρι.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες από πηγές της ΕΛ.ΑΣ., την κοπέλα εντόπισαν νεκρή η μητέρα της και η αδελφή της, μόλις επέστρεψαν στο σπίτι που διέμεναν, στην οδό Αραχώβης. Η κοπέλα έφερε μώλωπες και η αστυνομία, που αναζητεί τον φίλο της, εξετάζει το ενδεχόμενο της εγκληματικής ενέργειας, θεωρώντας εκείνον ως τον κύριο ύποπτο για τη δολοφονία της νεαρής γυναίκας. Σύμφωνα με τη Δημόσια Τηλεόραση, οι αρχές πήραν καταθέσεις από τους συγκάτοικους του υπόπτου, οι οποίοι είπαν ότι πήγε από το σπίτι τους μετά τα μεσάνυχτα, μάζεψε τα πράγματά του και τους είπε ότι φεύγει.

Προανάκριση για την υπόθεση διενεργεί η Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής.