Δύο περιστατικά βίας πατέρα προς κόρη στα Χανιά

Αλιεύει και προλογίζει η Βέρα Σιατερλη

Δύο περιστατικά βίας πατέρα προς κόρη ενός Έλληνα και ενός Δανού ακόμη μια απόδειξη της διεθνούς πατριαρχικής αντίληψης του κτήματος το οποίο δεν σέβονται ως προσωπικότητα και κάνουν αυθαίρετα ότι θέλουν αφού τους ανήκει!

Νέες λεπτομέρειες για την υπόθεση ενδοοικοενειακής βίας απασχολεί από χθες τις αρχές στα Χανιά.

Το περιστατικό το οποίο ανέφερε από χθες το kriti360.gr έγινε γνωστό στις αρχές μετά από καταγγελία γειτόνων που άκουσαν τις κραυγές και ειδοποίησαν την αστυνομία. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο πατέρας είχε υποχρεώσει το κορίτσι να καθίσει σε μια καρέκλα και στη συνέχεια το χτυπούσε με ένα ξύλο, άγρια όπως όλα δείχνουν.

Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι δύο άνθρωποι προσπάθησαν να σταματήσουν τον 50χρονο πατέρα ο οποίος όμως δεν δίστασε να επιτεθεί και σε αυτούς. Αμέσως μετά αποχώρησε από το σπίτι αλλά στη συνέχεια η αστυνομία τον εντόπισε και και τον οδήγησε στο Αστυνομικό Μέγαρο, εκεί όπου σημειώθηκε ένα ακόμα επεισόδιο ανάμεσα στον συγκεκριμένο και συγγενικό πρόσωπο.

Επίσης, ένα ακόμα σημειώθηκε τα ξημερώματα όταν μια ανήλικη αναγκάστηκε να ειδοποιήσει τις αστυνομικές αρχές επειδή όπως υποστήριξε την έδειρε ο πατέρας της.

Η οικογένεια από τη Δανία έχει έρθει για διακοπές στα Χανιά και συγκεκριμένα στον Πλατανιά και στη 1:30 περίπου τη νύχτα η 15χρονη επικοινώνησε με τις αρχές και προχώρησε σε καταγγελία και μήνυση εις βάρος του πατέρα της.

Ο πατέρας, 37 ετών, συνελήφθη και θα οδηγηθεί ενώπιον της δικαισύνης.

Πηγή: kriti360.gr