Γενική συνέλευση του Μωβ – 22 Οκτωβρίου 2022

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΤΗΣΙΑΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ

Καλούνται τα μέλη του σωματείου ΤΟ ΜΩΒ σε τακτική ετήσια Γενική Συνέλευση που θα πραγματοποιηθεί στις 22 Οκτωβρίου 2022, ημέρα Σάββατο, στις 3 μ.μ. στην αίθουσα της ΟΤΟΕ, οδός Βησσαρίωνος 9, πάροδος Σίνα. (θα υπάρξει δυνατότητα για συμμετοχή μέσω ηλεκτρονικού υπολογιστή για μέλη εκτός Αθηνών ή κωλυόμενα για φυσική παρουσία. Ο σύνδεσμος θα αποσταλεί πριν τη συνέλευση). Η συνέλευση δεν είναι εκλογική.

Θέματα της συνέλευσης:

Εκλογή προέδρου της συνέλευσης και γραμματέα της συνέλευσης, από τα παρευρισκόμενα μέλη με φυσική παρουσία.

Απολογισμός του ΔΣ για το χρόνο που πέρασε –  Πρόεδρος του σωματείου

Οικονομικός απολογισμός έτους – Πρόεδρος της Εξελεγκτικής Επιτροπής

Οικονομικός προϋπολογισμός για το επόμενο έτος – Ταμίας

Προγραμματισμός δράσεων για το επόμενο έτος

Ανάλυση της σημερινής κατάστασης του φεμινιστικού κινήματος από μέλος του Δ.Σ.

Παρουσίαση της ηλεκτρονικής μας εφημερίδας από μέλος της συντακτικής επιτροπής του Μωβ.

Θα ακολουθήσει γενική συζήτηση για τον απολογισμό και τις εξελίξεις στο φεμινιστικό κίνημα

Άλλα θέματα μπορούν να προταθούν για τη συνέλευση μέχρι τις 12-10-22, με μέιλ προς το Μωβ (info@tomov.gr). Επίσης κατά την έναρξη της συνέλευσης μπορούν να προταθούν άλλα θέματα από τα μέλη, ώστε να προγραμματιστούν για τη συζήτηση.

Θα ακολουθήσει φανερή ψηφοφορία για το Διοικητικό απολογισμό, τον οικονομικό απολογισμό και τον προϋπολογισμό από μέλη με φυσική παρουσία ή ηλεκτρονική σύνδεση.

Η συνέλευση είναι ανοιχτή για τα μέλη και τις φίλες του Μωβ. Δικαίωμα ψήφου έχουν μόνο τα μέλη που είναι οικονομικά τακτοποιημένα μέχρι και την ημέρα της συνέλευσης. Όσες θέλουν να εγγραφούν νέα μέλη και να έχουν δικαίωμα ψήφου, πρέπει να το ζητήσουν μέχρι τις 12-10-22.

Αθήνα, 22 Οκτωβρίου 2022

Η πρόεδρος Αλεξάνδρα Μακρή– Η αντιπρόεδρος Σίσσυ Βωβού

Η αρχική φωτό είναι από την εκδήλωση αλληλεγγύης στην εξέγερση των ιρανών γυναικών, στις 27/9/2022 μπροστά στην ιρανική πρεσβεία

Περιγραφή φωτογραφίας για άτομα με οπτική αναπηρία: Διαδήλωση μπροστά στην ιρανική πρεσβεία, με πλήθος, πανό (το κεντρικό είναι του Μωβ) και πικέτες αλληλεγγύης για τις γυναίκες που δολοφονήθηκαν