Σεπόλια: Ο 53χρονος βίαζε και εξέδιδε την 12χρονη – Έκλεινε τα ραντεβού με τους πελάτες στο μετρό των Σεπολίων

Αλιεύει και προλογίζει η Βέρα Σιατερλη
Όταν το «όργανο της τάξης» από την Ηλιούπολη, δείχνει το δρόμο και το Σώμα, κάνει οτιδήποτε για να τα κουκουλώσει, διάφοροι ευυπόληπτοι πολίτες εμπνέονται και ακολουθούν την πεπατημένη με grooming προς την οικογένεια καταστρέφοντας κοριτσίστικες ψυχές. Συγκλονιστικές λεπτομέρειες έρχονται στο φως της δημοσιότητας από τα όσα φρικιαστικά έζησε η 12χρονη στα Σεπόλια.

Το κορίτσι είχε πέσει θύμα σεξουαλικής κακοποίησης και εκμετάλλευσης στα χέρια ενός 53χρονου, ο οποίος φέρεται να την εξέδιδε.

Απειλούσε με όπλο το κορίτσι

Το κοριτσάκι είχε ξεκινήσει δουλειά στο μαγαζί του 53χρονου για να βγάζει το χαρτζιλίκι της. Όμως σύντομα έπεσε θύμα των αρρωστημένων ορέξεων του άνδρα, ο οποίος ήταν και οικογενειακός φίλος, σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε ο τηλεοπτικός σταθμός STAR.

Από τον περασμένο Απρίλιο μέχρι και τον Αύγουστο, ο 53χρονος κατηγορείται ότι βίαζε κατ’ εξακολούθηση την ανήλικη και την εξωθούσε στην πορνεία, ενώ φέρεται να την απειλούσε με όπλο για να μη μιλήσει.

Ακόμα, πληροφορίες αναφέρουν ότι την φωτογράφιζε και ανέβαζε το υλικό στο διαδίκτυο, όπου φέρεται ν’ αναζητούσε πελάτες για το παιδί με τους οποίους έκλεινε ραντεβού στο μετρό των Σεπολίων.

Για κάθε ραντεβού έπαιρνε από 50 έως 70 ευρώ. Οι πράξεις σε βάρος του παιδιού γίνονταν μέσα στα αυτοκίνητα των πελατών.

Η πολύτεκνη μητέρα της 12χρονης δεν φαίνεται να γνώριζε τίποτα για την κακοποίηση της κόρης της.

Ο 53χρονος, παντρεμένος με ένα παιδί, φέρεται να είχε αγάπη για τα όπλα ρέπλικες και διατηρούσε συλλογή, σύμφωνα με μαρτυρίες κατοίκων της περιοχής.

Μετά την έρευνα της αστυνομίας, στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δύο πιστόλια, 572 φυσίγγια, 21 μαχαίρια, ξιφολόγχη, καθώς και δύο φορητοί υπολογιστές κι ένας σκληρός δίσκος. Για την υπόθεση συνελήφθη κι ένας 42χρονος, από τον οποίο κατασχέθηκε ένας φορητός υπολογιστής και δύο USB.

Σε βάρος του 53χρονου σχηματίσθηκε δικογραφία για τα αδικήματα του βιασμού ανηλίκου κατ’ εξακολούθηση, διακεκριμένης περίπτωσης κατάχρησης ανηλίκου από πρόσωπο που δέχεται τις υπηρεσίες του ανήλικου κατ’ εξακολούθηση, κατάχρηση ανηλίκου, διακεκριμένη περίπτωση πορνογραφίας ανηλίκων, διακεκριμένη περίπτωση μαστροπείας με χρήση ηλεκτρονικών μέσων επικοινωνίας, γενετήσια πράξη με ανήλικο και παράνομη βία σε βάρος ανήλικου, ενώ σε βάρος του 42χρονου για το αδίκημα της γενετήσιας πράξης με ανήλικο έναντι αμοιβής κατ’ εξακολούθηση.

Οι κατηγορούμενοι οδηγηθήκαν στον εισαγγελέα και πήραν προθεσμία να απολογηθούν την Δευτέρα.

Πηγή: https://www.topontiki.gr/2022/10/09/sepolia-o-53chronos-viaze-ke-exedide-tin-12chroni-oplostasio-to-spiti-tou-video/?fbclid=IwAR2VO7jVpq7DUagBT3g24RUzlVT4sPCR-h-FQnovQCLc2fSdJIxRXR1SDsc