Όταν ο παιδοβιαστής Ηλίας Μίχος αγωνίζεται να σώσει παιδιά από τη μητέρα τους…

Και ο παιδοβιαστής Ηλίας Μίχος “μαχητής” της υποχρεωτικής συνεπιμέλειας;
❌ Να ποιοί κάνουν ψευδείς καταγγελίες – αυτά τα στατιστικά να μας δώσει η ΕΛ.ΑΣ.
👉 Όπως αποκάλυψε στο Documento ο δημοσιογράφος Μάριος Αραβαντινός, o παιδοβιαστής Ηλίας Μίχος είχε καταθέσει ενόρκως πριν από ακριβώς τρία χρόνια υπέρ γνωστού του σε βάρος του οποίου είχε εκδοθεί δικαστική απόφαση για υπόθεση που αφορά τη γονική μέριμνα και συγκεκριμένα την αδικαιολόγητη μη καταβολή διατροφής.
👉 Στην κατάθεσή του, ο Μίχος εμφανίζεται να προσπαθεί να προστατέψει δήθεν δύο ανήλικα παιδιά από τη μητέρα τους, η οποία βρίσκεται σε δικαστική αντιδικία με τον πατέρα τους.
⚖️ Το δικαστήριο έχει κρίνει ότι ο πατέρας πρέπει να καταβάλλει διατροφή στην εν διαστάσει σύζυγό του για τα δύο παιδιά τους, πράγμα το οποίο ο ίδιος δεν κάνει κατ’ εξακολούθηση. Μάλιστα, ενώ εναντίον του συζύγου έχουν κατατεθεί 12 μηνύσεις στο ΑΤ Κολωνού για το σοβαρό αδίκημα της παραβίασης της υποχρέωσης καταβολής διατροφής, οι αστυνομικοί του ΑΤ Κολωνού εμφανίζονται να μην αναζήτησαν ποτέ τον σύζυγο ώστε να τον συλλάβουν με την αυτόφωρη διαδικασία, παρότι ήταν ενήμεροι πού ακριβώς και ποια συγκεκριμένη ώρα θα μπορούσαν να τον εντοπίσουν, αφήνοντας μια μητέρα στο έλεος του πρώην συζύγου της και τα παιδιά χωρίς τα απαραίτητα για την ανατροφή τους.

👉 Τον Σεπτέμβριο του 2018, σε μία προσπάθεια του πατέρα να διεκδικήσει την επιμέλεια των παιδιών από τη μητέρα, ο Μίχος κατέθεσε ότι ο σύζυγος, που αρνείται να καταβάλλει διατροφή και δεν συλλαμβάνεται γι’αυτό παρότι το προβλέπει ο νόμος, είναι πολύ ευγενικός άνθρωπος και στοργικός πατέρας. Ότι κάθε φορά που επισκέπτεται τα παιδιά του εκείνα είναι χαρούμενα και ότι δεν συμβαίνει το ίδιο όταν αυτά επισκέπτονται την επιχείρησή του, δηλαδή το σουπερμάρκετ στον Κολωνό, με τη μητέρα τους.

🤡 Ο ίδιος βεβαίωσε, μάλιστα, ότι έχει γίνει μάρτυρας βίαιης συμπεριφοράς απέναντί τους από τη μητέρα τους. Το πλέον προκλητικό είπε επί λέξει: «Στη συγκεκριμένη γειτονιά (σ.σ.: στον Κολωνό) διατηρώ επιχείρηση σχεδόν δέκα χρόνια και για πρώτη φορά ένιωσα την ανάγκη να πλησιάσω ένα γονιό (σ.σ.: τον γνωστό του) και να του πω ότι πρέπει να κάνει κάτι για να προστατεύσει τα παιδιά του».

❌ Εμφανιζόταν δηλαδή ως προστάτης των παιδιών του Κολωνού και ως κατήγορος της μάνας!!!

👉 H μηνυτήρια αναφορά τέθηκε στο αρχείο, καθώς δεν υπήρχαν στοιχεία εναντίον της μητέρας, πλην της μαρτυρίας του παιδοβιαστή.

👉 Σε εξώδικο που έχει σταλεί στο ΑΤ Κολωνού και το τμήμα Εσωτερικών Υποθέσεων της ΕΛΑΣ καταγγέλλεται ότι οι αστυνομικοί του τμήματος, με το οποίο ο Μίχος είχε σχέσεις, δεν αναζήτησαν ποτέ τον γνωστό του Μίχου για να τον συλλάβουν στο πλαίσιο του αυτοφώρου, ως όφειλαν. Το εξώδικο απέστειλε ο συνήγορος της γυναίκας η οποία έχει κερδίσει δικαστική διαμάχη απέναντι στον σύζυγό της. Με το εξώδικο ζητούνται στοιχεία για τις ενέργειες που έχουν γίνει ώστε να βρεθεί και να συλληφθεί ο μηνυόμενος και να ερευνηθεί αν έχουν τελεστεί αδικήματα από τα αστυνομικά όργανα του ΑΤ Κολωνού.

👉 Όπως αναφέρεται στο εξώδικο, η υπόθεση της δωδεκάχρονης κινητοποίησε τη γυναίκα και τον συνήγορό της για τις παραλείψεις των αστυνομικών που υπηρετούσαν στο ΑΤ Κολωνού το διάστημα 6/2/2019 έως 6/1/2020. Πρόκειται για το διάστημα που κατατέθηκαν στο συγκεκριμένο τμήμα οι 12 μηνύσεις (1 για κάθε μήνα) και οι αστυνομικοί δεν έκαναν τίποτα από όσα όφειλαν. Πρόκειται επίσης για το ίδιο διάστημα στο οποίο ήταν διοικητής στο ΑΤ Κολωνού ο συγκεκριμένος με τον οποίο ο Μίχος είχε αναρτήσει ακόμη και φωτογραφία στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Επίσης, στο ΑΤ Κολωνού, όπως έχει γραφεί χωρίς να διαψευστεί, ο παιδοβιαστής δώριζε είδη καθαριότητας. Προκαλούνται λοιπόν εύλογα ερωτήματα, στα οποία καλούνται πια να απαντήσουν τόσο το εν λόγω τμήμα όσο και οι λεγόμενοι «αδιάφθοροι» της αστυνομίας.

🚸 Γνωρίζουμε ότι αυτές είναι οι πραγματικές συνθήκες που βιώνουν οι γυναίκες μετά τον χωρισμό, και ότι σε αυτήν την κατάσταση ήρθε να προστεθεί ο νόμος για την υποχρεωτική συνεπιμέλεια.

✊ Αλληλεγγύη σε αυτήν που έχει χάσει τον ύπνο της από την στιγμή που συνειδητοποίησε ποιος ήταν αυτός που έδινε τις ένορκες καταθέσεις για να πάρει την επιμέλεια ο πρώην της.

👉 Αλληλεγγύη σε όλες εκείνες τις μητέρες που κάθε μήνα πασχίζουν να βγάλουν το μήνα και ταυτόχρονα διεκδικούν για τα παιδιά τους τα χρήματα που εκείνα δικαιούνται.

👉 Σε όλες εκείνες που αναγκάζονται να καταθέτουν κάθε μήνα μήνυση για να πάρουν τη διατροφή των παιδιών τους και πάλι πολλές φορές δεν βρίσκουν άκρη.

👉 Σε όλες εκείνες που είναι αναγκασμένες να τα βάλουν με σάπια συστήματα όπως αυτό του ΑΤ Κολωνού και του παράγοντα της περιοχής/«προστάτη παιδιών» Ηλία Μίχου.

Ούτε στον Κολωνό, Ούτε και πουθενά, Κάτω τα χέρια από τα παιδιά