Συνελήφθη ο καταζητούμενος ως βιαστής με το τατουάζ

Αλιεύει και σχολιάζει η Σίσσυ Βωβού

Μεγάλη εντύπωση και ευχάριστη έκπληξη αποτέλεσε η δήλωση της μητέρας του, όπως την ακούσαμε σε εκπομπές, που αφού είπε “εγώ δεν θέλω τέτοιο παιδί”, αφού με βασανίζει, μου παίρνει τα λεφτά και λοιπά, είπε η γυναίκα, η μητέρα, τι είναι αυτό δηλαδή να μην μπορεί να κυκλοφορήσει μια γυναίκα έξω και να δέχεται επιθέσεις… Ποτέ δεν ακούσαμε τέτοια δήλωση από μητέρες κακοποιών, όπως ο συγκεκριμένος, και θαυμάζουμε αυτή τη γυναίκα για την αλληλέγγυα στάση της σε άλλες γυναίκες. Σ.Β.

Στα χέρια της αστυνομίας είναι από το πρωί της Τρίτης ο φερόμενος ως βιαστής με το τατουάζ που έδρασε στο Παλαιό Φάληρο, όπως ανακοίνωσε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτης Τάκης Θεοδωρικάκος.

«Καλό μήνα. Ύστερα από μεθοδική έρευνα και την ταυτοποίηση του δράστη και με άριστη συνεργασία με τις αλβανικές αρχές ασφαλείας, βρίσκεται στα χέρια της Ελληνικής Αστυνομίας ο φερόμενος ως δράστης του βιασμού της γυναίκας στο Παλαιό Φάληρο» έγραψε ο Τάκης Θεοδωρικάκος.

Ο άνδρας είναι ύποπτος για βιασμό και για απόπειρα βιασμού σε βάρος δύο γυναικών στην περιοχή του Παλαιού Φαλήρου.

Καλό μήνα. Ύστερα από μεθοδική έρευνα και την ταυτοποίηση του δράστη και με άριστη συνεργασία με τις αλβανικές αρχές ασφαλείας, βρίσκεται στα χέρια της Ελληνικής Αστυνομίας ο φερόμενος ως δράστης του βιασμού της γυναίκας στο Παλαιό Φάληρο.

— Τάκης Θεοδωρικάκος (@theodorikakosp) November 1, 2022″

Το πρώτο περιστατικό συνέβη στις 4 τα ξημερώματα της Κυριακής 30/10. Η 34χρονη περίμενε στη στάση του λεωφορείου στη λεωφόρο Ποσειδώνος, όταν την πλησίασε ο δράστης και με την απειλή μαχαιριού την ακινητοποίησε, την οδήγησε σε παρακείμενο παρκάκι και τη βίασε.

Το βασικό χαρακτηριστικό του δράστη και το οποίο συγκράτησε το θύμα, είναι ένα τατουάζ στο δεξί του χέρι. Φεύγοντας ο δράστης την απείλησε πως εάν ενημερώσει την αστυνομία θα την βρει και θα την σκοτώσει. Το θύμα, όταν απομακρύνθηκε το βιαστής, τηλεφώνησε στο 100 και στη συνέχεια κατέθεσε στην ασφάλεια του Παλαιού Φαλήρου.

Νωρίτερα είχε προσπαθήσει να κάνει το ίδιο σε άλλη μια κοπέλα η οποία ωστόσο κατάφερε να διαφύγει και να καταγγείλει το περιστατικό.

Αργότερα διαπιστώθηκε ότι ο ύποπτος είχε προλάβει να διαφύγει στην Αλβανία.

Πηγή: Με πληροφορίες από την ΕΡΤ

Αναδημοσίευση από tvxs

Η φωτογραφία είναι στην Πλατεία Βικτωρίας, από μια σχετική εκδήλωση, το 2019

Περιγραφή φωτογραφίας για άτομα με οπτική αναπηρία: Τέσσερεις γυναίκες κρατούν πανό σε δημόσιο χώρο, το οποίο λέει “Ο βιασμός είναι κακούργημα, όχι στην ατιμωρησία”, το 2019