Παύλος Χαϊκάλης για Ηλία Μίχο: «Δεν προσπάθησα να δικαιολογήσω έναν παιδεραστή»

Αλιεύει η Αλεξία Τσούνη

Για την απόφασή του να αναλύσει τον αστρολογικό χάρτη του Ηλία Μίχου, του βασικού κατηγορούμενου για την υπόθεση της 12χρονης στα Σεπόλια, απάντησε ο Παύλος Χαϊκάλης μέσα από την εκπομπή «Super Κατερίνα».

Μετά την κατακραυγή που δέχτηκε και την θύελλα αντιδράσεων που ξεσήκωσε στα social media, αφού ανέφερε πως «φταίει ο Κρόνος» για τις πράξεις του 53χρονου επειδή… «είναι εποχή που θέλει σεξ», προσπαθεί να τα μαζέψει.

«Δεν ήταν λάθος»

«Σηκώθηκα και διάβασα ότι έγραφαν για σάλο και αντιδράσεις. Υπάρχει κάτι στο site που το ανέβασα ότι επικροτώ την ηθική του Μίχου; Επικροτώ την κατάσταση; Τον βγάζω με ελαφρυντικά; Σε καμιά περίπτωση. Έκανα τον αστρολογικό χάρτη του επειδή βρίσκεται στην επικαιρότητα. Δεν κατάλαβα τι έχει συμβεί. Έπιασα το αρνητικό προφίλ ενός ανθρώπου. Δεν θεωρώ λάθος αυτό που έκανα, δεν το μετάνιωσα», ανέφερε αρχικά στην κάμερα της εκπομπής.

Και πρόσθεσε: «Έχω κάνει τον αστρολογικό χάρτη και του Πέτρου Φιλιππίδη αλλά όπως καταλαβαίνεις δεν μπορώ να μιλήσω. Θα γίνει της κακομοίρας».

Αφού έπαιξε το σχετικό απόσπασμα, ο Παύλος Χαϊκάλης έκανε και τηλεφωνική παρέμβαση στην ίδια εκπομπή και τόνισε πως δεν προσπάθησε να δικαιολογήσει έναν παιδεραστή.

Ανέφερε συγκεκριμένα: «Από χθες το απόγευμα όλα τα sites και οι εφημερίδες και διάφορα περιοδικά γράφουν ότι “Ο Χαϊκάλης δικαιολογεί τον Μίχο”. Αυτό ανήκει στη σφαίρα της φαντασίας των ανθρώπων που το έχουν εμπνευστεί. Βγήκαν κάποιοι άνθρωποι και σχολίασαν χωρίς να γνωρίζουν το περιεχόμενο της συζήτησης. Σε καμιά περίπτωση δεν προσπάθησα να δικαιολογήσω έναν παιδεραστή, έναν άνθρωπο που αυτοβούλως έχει πει ότι το έχει κάνει. Δεν μπήκα σε καμία νομική ή ηθική κάλυψη ενός ανθρώπου που έχει δημιουργήσει τέτοια προβλήματα. Θα ήμουν παρανοϊκός».

Η εμετική δήλωσή του

Στο βίντεο που προβλήθηκε στο «Πρωινό» ο Παύλος Χαϊκάλης σχολιάζει αναφερθείς στον Ηλία Μίχο, πώς ο Κρόνος επηρεάζει τη διάθεσή του για σεξ και προβλέπει ότι «θα πέσει στα μαλακά».

«Ο Ηλίας Μίχος είναι ένας άνθρωπος που αυτή την περίοδο θέλει πολύ σεξ. Για όλο αυτό που συνέβη φταίει ο Κρόνος. Το άτομο είναι σε παθολογική κατάσταση. Όλο το ωροσκόπιο δείχνει παθογένεια, πολλά προβλήματα από το παρελθόν… Δυσβάστακτες καταστάσεις που έχει να αντιμετωπίσει το άτομο. Βλέπουμε τον χάρτη του ατόμου και έχουμε την αίσθηση πως θα είναι όλα πολύ δύσκολα. Όλα συγκλίνουν πως αυτή η χρονιά, το 2022, δεν θα ήταν μια καλή χρονιά για τον Ηλία Μίχο… Θα τα ξεπεράσει πάντως πολύ εύκολα τα προβλήματα, θα παιχτούν πολλά παιχνίδια διαχείρισης εξουσίας για το πώς θα εξελιχθούν τα πράγματα», λέει μεταξύ άλλων.

15/11/2022

πηγή: www.in.gr