Νίκησε η αλληλεγγύη: Ο κόσμος κάλυψε τα δικαστικά έξοδα της Ε. – Συγκεντρώθηκαν 10.000€

Αλιεύει η Αλεξία Τσούνη

Συγκεντρώθηκαν τα χρήματα με στόχο την κάλυψη των δικαστικών εξόδων για την υποστήριξη της Ε, της επιζώσας έμφυλης βίας από την υπόθεση trafficking στην Ηλιούπολη.

Το ποσό του συνόλου των δικαστικών εξόδων (εκπροσώπηση από δύο συνηγόρους, ως υποστήριξη της κατηγορίας στην δίκη και όλα τα συναφή έξοδα) έχει ήδη καλυφθεί χάρη στην αλληλεγγύη του κόσμου, με το ποσό αυτήν την ώρα να είναι πάνω από 10.000 ευρώ (10.946,07 €).

Η συλλογή συνεισφορών έγινε μέσω ιστοτόπου (https://against-trafficking.omniatv.com/donate/gia-ta-dikastika-exoda-tis-ypothesis-trafficking_ilioupoli/) κι έχει σκοπό την υποστήριξη της Ε., της επιζώσας από την υπόθεσης trafficking με κύριο δράστη αστυνομικό στην Ηλιούπολη, για την κάλυψη των άμεσων βιοτικών αναγκών της ίδιας και της οικογένειάς της. Η καμπάνια τρέχει με την υποστήριξη της Πρωτοβουλίας για την Ε και του omniatv, σε άμεση συνεννόηση με την επιζώσα.

Μάλιστα, αγαπημένοι ηθοποιοί είχαν συμμετάσχει στην καμπάνια, για να μαζευτεί το ποσό.

Η Ε. που ξαναβιώνει το τραύμα της κακοποίησης κάθε φορά που πρέπει να καταθέσει μπροστά στους βασανιστές της, έχει ένα ολόκληρο άρμα αλληλεγγύης δίπλα της.

Πηγή: www.rosa.gr