Συμπαράσταση στους λαούς που βιώνουν την τραγωδία του σεισμού

Αλιεύει η Σίσσυ Βωβού

Το Ελληνικό Δίκτυο για την Φεμινιστική Απεργία της 8/3 εκφράζει απέραντη θλίψη για τις συνέπειες των καταστροφικών σεισμών σε Τουρκία, Συρία και κουρδικές πόλεις.

Σεισμών που ταρακούνησαν μια σειρά χώρες της Μέσης Ανατολής και έγιναν έντονα αισθητοί ακόμα και στην Κύπρο.

Ο μεγάλος αριθμός νεκρών, τραυματιών και ξεσπιτωμένων μέσα στην καρδιά του χειμώνα με τα χιόνια και την παγωνιά κάνει ακόμα πιο ζοφερή την κατάσταση.

Το Ελληνικό Δίκτυο για την Φεμινιστική Απεργία της 8/3 συναισθάνεται αυτές τις δυσκολίες, συμπαρίσταται και καλεί όλες τις φεμινιστικές οργανώσεις να συνδράμουν με οποιονδήποτε τρόπο δύνανται στο κύμα αλληλεγγύης που εκδηλώνεται στη χώρα μας.

Χαιρετίζουμε το μεγάλο κύμα αλληλεγγύης που έχει εκφραστεί από τον Ελληνικό λαό και συγκλονιζόμαστε από τις εικόνες διάσωσης και θερμής αγκαλιάς ανθρώπων διαφορετικών εθνοτήτων που μοιράζονται ανθρωπιά και ανθρωπισμό. Η σκέψη και αγωνία μας είναι κοντά σε όλους τους άντρες, γυναίκες και παιδιά που ζουν αυτή την τραγωδία.

Η αδελφοσύνη και η αλληλεγγύη των λαών ας αποτελούν την βάση για την Ειρήνη στην πολύπαθη περιοχή της Μέσης Ανατολής, ενάντια στα εξωφρενικά ποσά για στρατιωτικούς εξοπλισμούς.

9.2.2023

Η φωτο είναι από την ΕΡΤ, όπως φαίνεται και από τις λεζάντες

Παρουσίαση φωτογραφίας για άτομα με οπτική αναηρία: Πλήθος ανθρώπων μεταφέρουν το ζωντανό μικρό κορίτσι που έβγαλαν από τα χαλάσματα. Φωτό από την ΕΡΤ