Δολοφονία στο Μαρούσι: Σε 8 χρόνια εγκλεισμού καταδικάστηκε η 18χρονη που σκότωσε την 22χρονη φίλη της

Αλιεύει η Σίσσυ Βωβού

Σε κατάστημα κράτησης νέων θα παραμείνει φυλακισμένη για τα επόμενα 8 χρόνια η 18χρονη που δολοφόνησε άγρια την 22χρονη φίλη της στο Μαρούσι τον περασμένο Δεκέμβριο.
Ο δικηγόρος και οι γονείς της καταδικασμένης εξέφρασαν την ευγνωμοσύνη τους για την απόφαση αλλά και τη διαδικασία, η οποία κράτησε πέντε μέρες και πολλές φορές, μάλιστα, ήταν μεταμεσονύκτια. Η απόφαση βγήκε σήμερα (07/06).

«Ομολόγησε την ενοχή της»

Σε ανακοίνωσή του, ο συνήγορος της 18χρονης αναφέρει:

«Τόσο ο επικεφαλής του γραφείου μας Αλέξιος Κούγιας, όσο και οι γονείς της ανήλικης, επίλεκτος καρδιολόγος και επίλεκτη καθηγήτρια, θέλουμε να εκφράσουμε προς την Πρόεδρο και τα μέλη του Δικαστηρίου που εξέδωσε αυτήν την απόφαση την απόλυτη ευγνωμοσύνη μας τόσο για τη διαδικασία, που ήταν υποδειγματική, όσο και για τη διδακτική και κοινωνιολογική προσέγγιση, την οποίαν έκαναν οι κυρίες δικαστές».

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρονται στην ανακοίνωση «η 18χρονη, η οποία ομολόγησε την ενοχή της, υπήρξε άριστη μαθήτρια, με τέλεια γνώση αγγλικών, γαλλικών, μουσικός τριών οργάνων και Πρωταθλήτρια Ελλάδος στο αγώνισμα των 10.000 μέτρων νεανίδων, εξέφρασε τη συντριβή της για την εγκληματική της συμπεριφορά και προετοιμάζεται προκειμένου να εισαχθεί μέσω πανελληνίων εξετάσεων στην Ιατρική Σχολή».

ΠΗΓΗ: https://www.ethnos.gr/greece/article/264950/dolofoniastomaroysise8xroniaegkleismoykatadikasthkeh18xronhpoyskotosethn22xronhfilhths

Προηγούμενο δημοσίευμα του Εθνους για την υπόθεση https://www.ethnos.gr/greece/article/238326/dolofoniastomaroysimeepeisenaallaxofylokaimoyagorazetzeltestosteronhseipeh17xronh

Φωτ. από Lifo: Eurokinissi