Για να είσαι όμορφη όταν σκοτώνεις

τη δυσάρεστη αυτή είδηση μας την έστειλε για ανάρτηση η Εύη Πάτκου

Ξέρουμε ότι η στρατιωτική θητεία είναι υποχρεωτική για τις γυναίκες στο Ισραήλ, όπως και για τους άνδρες, και ακόμα ξέρουμε ότι υπάρχει πολύ μεγαλύτερο ποσοστό γυναικών αντιρρησιών συνείδησης στην πολεμοκάπηλη αυτή χώρα. Γιατί όλος ο λαός δεν είναι πολεμοκάπηλος, υπάρχει μια μειοψηφία, μεταξύ των οποίων και οι γυναίκες αντιρρησίες συνείδησης, καθώς και πολλές γυναικείες και φεμινιστικές οργανώσεις, που αντιστέκεται στις επιθέσεις της χώρας τους εναντίον των Παλαιστινίων με μεγάλο κόστος. Έχουν αντισταθεί στο παρελθόν, αντιστέκονται και σήμερα. Αν είχατε αρκετά χρήματα για να αγοράζετε προϊόντα ομορφιάς Garnier, ξανασκεφτείτε πού πάει ένα μέρος από τα κέρδη τους.
Σ.Β.

Στρατιωτικά εγκλήματα και σαπίλα πάνε χέρι χέρι. Αυτό φαίνεται καθαρά και από τις φωτογραφίσεις με καλλυντικά που κάνουν Ισραηλινές στρατιωτίνες την ώρα που λίγα χιλιόμετρα πιο πέρα παιδιά και γυναίκες γίνονται κιμάς από τις βόμβες των κανονιών και των αεροπλάνων του Ισραήλ.

Από την άλλη, ενώ οι λαοί όλου του κόσμου καταγγέλλουν τις ισραηλινές θηριωδίες σε βάρος των παλαιστινίων η γνωστή εταιρεία καλλυντικών και προιόντων ομορφιάς Garnier, προκλητικά, στέλνει μεγάλα πακέτα με δώρα στις Ισραηλινές στρατιωτίνες για να είναι όμορφες και καθαρές όταν σκοτώνουν τις ανήλικες και τους ανήλικους Παλαιστίνιους..
Σαμπουάν και γαλάκτωμα καθαρισμού για να λάμπουν τα μαλλιά και το δέρμα τους …
Γιατί όπως λέει και η ανακοίνωση που αναρτήθηκε στο stand with us, μια ιστοσελίδα φιλο Ισραηλινή με κύριο τίτλο “το Ισραήλ κάτω από τα πυρά”, τα “κορίτσια” χρειάζονται ακόμα και σε καιρό πολέμου λίγο “pampering”, λίγο παραπάνω φροντίδα, λίγη καλοπέραση!

Εγκλήματα, σαπίλα και ανοησία χέρι χέρι και με τις φωτογραφίες που βγάζουν και αναρτούν. Το καθεστώς της χώρας τους έχει καταφέρει να τους κάνει το μυαλό σκόνη.

πηγή: alfavita.gr