Άστεγη από το Οχάιο περπατά χιλιόμετρα για τη δίκη του βιαστή της

Μια άστεγη γυναίκα στο Οχάιο είπε ότι κάποιες φορές χρειάστηκε να περπατήσει τρεις ώρες ως το δικαστήριο, γιατί αλλιώς ο άντρας που τη βίασε θα έμενε ελεύθερος να βιάσει κι άλλες.

Σύμφωνα με το ειδησιογραφικό πρακτορείο Colombus Dispatch, η άστεγη έπεσε θύμα βιασμού πέρισυ στις 12 Μαρτίου όταν κοιμόταν κάτω από τη γέφυρα της οδού E. Broad.

Δήλωσε ότι ο άντρας τη χτύπησε πολλές φορές στο κεφάλι πριν τη βιάσει. Η εξέταση αργότερα έδειξε ότι το DNA που βρέθηκε ανήκει στον 54χρονο Paul E. Hubert.

Ο Hubert ισχυρίζεται ότι πλήρωσε τη γυναίκα για να κάνουν σεξ, αλλά οι τραυματισμοί στο θύμα αντικρούουν την ιστορία του.

Στη διάρκεια της δίκης, η γυναίκα είπε ότι διέσχισε μια διαδρομή 12 χιλιομέτρων από και προς το δικαστήριο έξι φορές. Κάποιες φορές μπόρεσε να πάρει το λεωφορείο με χρήματα που της έδωσε ο εισαγγελέας ή που βρήκε ζητιανεύοντας, αλλά δύο φορές αναγκάστηκε να περπατήσει για τρεις ώρες.

Η ίδια δήλωσε ότι αισθάνθηκε να μην έχει άλλη επιλογή.

“Δε θα ήθελα να μάθω ότι το έκανε και σε κάποια άλλη”, εξήγησε. “Αν έκανε σε εμένα αυτό που έκανε, φανταστείτε τι θα ήταν ικανός να κάνει στο επόμενο θύμα”.

Όσον αφορά τον Hubert, κρίθηκε ένοχος για βιασμό και καταδικάστηκε σε τριετή φυλάκιση. Επίσης θα πρέπει να δίνει το παρόν στην αστυνομία κάθε τρεις μήνες για την υπόλοιπη ζωή του.

viralwomen.com