Μετά το Take Me To Church, ο Hozier τραγουδά για την ενδοοικογενειακή βία

“Με το τραγούδι Cherry Wine προσπάθησα να αποτυπώσω τη δυσκολία να αντιληφθεί κανείς την ενδοοικογενειακή βία και να την αντιμετωπίσει, καθώς και τη δυναμική μιας βίαιης σχέσης.” εξηγεί ο Hozier στη σελίδα του.

Ο ιρλανδός τραγουδιστής και τραγουδοποιός έγινε διάσημος με το Take me to Church, του οποίου το βίντεο-κλιπ απεικονίζει με ανατριχιαστικό τρόπο τη βία που δέχονται τα ομόφυλα ζευγάρια.

Το νέο του κομμάτι Cherry Wine συνοδεύεται από ένα βίντεο που δείχνει τη φαινομενικά όμορφη σχέση ενός άντρα και μιας γυναίκας. Όταν όμως η γυναίκα αφαιρεί το μακιγιάζ της πριν πάει για ύπνο, τα σημάδια της βίας γίνονται ορατά.

[youtube]https://youtu.be/SdSCCwtNEjA[/youtube]

Στο βίντεο, που κυκλοφόρησε λίγο πριν την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, εμφανίζονται γνωστοί ηθοποιοί. Όσα έσοδα προκύψουν από αυτό, σύμφωνα με τον Hozier, θα διατεθούν σε δομές υποστήριξης θυμάτων ενδοοικογενειακής βίας.

Ο ίδιος δηλώνει: “Ελπίζω με το τραγούδι και το βίντεο-κλιπ να ρίξω φως στο ζήτημα της ενδοοικογενειακής βίας και στην πολυπλοκότητά του και να βοηθήσω έτσι τα άτομα που έχουν εγκλωβιστεί σε έναν τέτοιο κύκλο.”

Ματίνα Καραγιαννίδου-Σταμπουλή

[youtube]https://youtu.be/MYSVMgRr6pw[/youtube]