Πατέρας εξέδιδε τα παιδιά του στον Άγιο Δημήτριο

Νέα φρίκη ενδοοικογενειακής βίας, όπου 44χρονος άνρτρας εξέδιδε τα δύο παιδιά του, 5 και 10 ετών όπως αναφέρεται στην ειδησεογραφία, στην περιοχή του Αγίου Δημητρίου μέσω συζήτησης στο ίντερνετ.

Την καταγγελία έκανε ένας επίδοξος πορνοπελάτης, που είχε έρθει σε επικοινωνία επίσης μέσω συζήτησης στο ίντερνετ, αλλά όταν πήγε στο προκαθορισμένο ραντεβού σε μεγάλο εμπορικό κέντρο και διαπίστωσε την κατάσταση, βρήκε μια δικαιολογία για να φύγει, και απευθύνθηκε αμέσως στην αστυνομία. Στη συνέχεια επέστρεψε μαζί με τους αστυνομικούς, οι οποίοι συνέλαβαν τον δράστη της κακουργηματικής αυτής δραστηριότητας.

Ο πατέρας, απ’ ότι αναφέρεται, άφησε να εννοηθεί ότι ήταν πρόθυμος να συμμετάσχει σε ερωτικές πράξεις μαζί με τα παιδιά του.

Η μητέρα επίσης συνελήφθη, αλλά δηλωσε έκπληκτη και ότι δεν γνώριζε τίποτα.

Στο κινητό του πατέρα εντοπίστηκαν φωτογραφίες, που παραπέμπουν σε παιδικό πορνό. Την υπόθεση ανέλαβε το τμήμα Ανηλίκων της Ασφάλειας.

Για μια ακόμα φορά, αποδεικνύεται ότι δυστυχώς το σπίτι και η οικογένεια είναι συχνότατα οι χώροι τέλεσης των αδικημάτων και κακουργημάτων έμφυλης βίας και καθόλου ασφαλής χώρος για τις γυναίκες και τα παιδιά, παρά την προπαγάνδα περί του αντιθέτου, και παρά την εξύμνηση της οικογένειας από όλους τους επίσημους θεσμικούς χώρους, χωρίς εξηγήσεις. Τα παιδιά χρειάζονται σωστή διαπαιδαγώγηση, που θα αρχίζει από το σχολείο, για να γνωρίζουν τα δικαιώματά τους και να στρέφονται χωρίς δεύτερες σκέψεις εναντίον όσων τα καταπατούν, ακόμα κι αν αυτοί είναι οι γονείς τους.

Όσο για τους πορνοπελάτες, και μάλιστα στην προκειμένη για πορνεία ανηλίκων, έχουν σε ελάχιστες περιπτώσεις κάνει καταγγελίες, απ’ όσο γνωρίζουμε και από δική μας πείρα, αλλά η δράση τους είναι αυτή που συντηρεί την παραβίαση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων γυναικών, ανηλίκων και ενηλίκων, καθώς και παιδιών.

Με πληροφορίες από Newsit.