Ψάρευε ανήλικες στο Facebook, τους έδινε ναρκωτικά και τις βίαζε

Στα χέρια της αστυνομίας βρίσκεται ένας 26χρονος μετά από καταγγελία για ασέλγεια σε βάρος ανηλίκων κοριτσιών.

Ο νεαρός άντρας, κάτοικος νοτίων προαστίων Αττικής, κατηγορείται ότι μέσω facebook προσέγγιζε κορίτσια 15 και 16 ετών, τις έπειθε να τον επισκεφθούν στο διαμέρισμά του και στη συνέχεια τα νάρκωνε και ασελγούσε εις βάρος τους.

Η δράστη του αποκαλύφθηκε όταν μια 15χρονη που εντοπίστηκε το περασμένο Σάββατο στο κέντρο της Αθήνας σε άθλια κατάσταση μετά τη χρήση ναρκωτικών, κάλεσε τους γονείς της στο τηλέφωνο και ζήτησε βοήθεια. Όταν συνήλθε εξομολογήθηκε στους γονείς της όλα όσα είχαν συμβεί και αμέσως ενημερώθηκαν οι αρχές.

Οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. εντόπισαν στο σπίτι του 26χρονου κοκαϊνη, μεθαμφεταμίνη, αλλά και ποσότητα του ναρκωτικού σίσα. Σύμφωνα με όσα αποκάλυψε το newsit.gr, ο 26χρονος παγίδευε τα ανήλικα κορίτσια μέσω facebook, έκλεινε ραντεβού μαζί τους και στη συνέχεια τα οδηγούσε στο διαμέρισμά του. Εκεί, πιθανότατα χωρίς τη συγκατάθεσή τους, τους χορηγούσε ναρκωτικά και ασελγούσε σε βάρος τους.

Εκτός από την περίπτωση της 15χρονης οι αστυνομικοί με βάση τα στοιχεία που εντόπισαν στο κινητό και τον υπολογιστή του 26χρονου ερευνούν ακόμη έξι περιπτώσεις.

Πηγή: www.lifo.gr 6-2-18