Ο σαδοσαδιστής βιαστής της Λαμίας

Γράφει η Σίσσυ Βωβού

Ως και το όπλο του χρησιμοποιούσε ο 34χρονος εθνοφύλακας, για να αναγκάσει τις γυναίκες να υποκύψουν στις ορέξεις του, λένε κάποιες από τις γυναίκες που καταγγέλλουν ότι έπεσαν θύματα βιασμού στο “κολαστήριο” όπως χαρακτηρίζουν το σπίτι του στη Λαμία. Ήθελε, λένε, “σκλάβες”.

Ιδιαίτερα συγκλονίζουν τα όσα αποκάλυψε η Γαλίδα στον τηλεοπτικό σταθμό Alpha:  Είπε ότι όταν τη συνάντησε στο σταθμό και την πήγε σπίτι του, την άφησε να τηλεφωνήσει στην κόρη της. «Όταν τελείωσε το τηλεφώνημα, ήρθε πίσω από την πλάτη μου και έβαλε το χέρι του στο στόμα μου και με το άλλο χέρι πήρε τον έλεγχο και έφερε τα χέρια μου πίσω από την πλάτη μου και έτσι βρέθηκα υπό τον έλεγχό του». «Με κάθισε σε μια καρέκλα. Αφού με έδεσε στην καρέκλα, μετά με έβαλε στο κρεβάτι του και με έδεσε εκεί, μου έδεσε τα μάτια και μου έκλεισε το στόμα…Ήμουν φυλακισμένη, Μου είπε ότι ήθελε να είμαι μόνο δική του σκλάβα. Εγώ δεν ήθελα. Του είπα: Όχι! Και μου απάντησε ότι αυτό θα είμαι, ότι δεν έχω καμία επιλογή και ότι κανείς δεν θα έρθει να με αναζητήσει ούτε και θα με βοηθήσει κανείς. Μου είπε ότι θα μείνω έτσι και ότι ο χώρος όπου βρίσκομαι είναι η φυλακή μου. Τρεις μέρες». «Μια μέρα μου είπε ότι ήθελε να πάω σε γιατρό και να του ζητήσω να μου δώσει χλωροφόρμιο. Τον ρώτησα γιατί ήθελε να πάρω το χλωροφόρμιο και μου απάντησε: Δεν είναι δική σου δουλειά. Πιστεύω ότι σχεδίαζε να χρησιμοποιήσει το χλωροφόρμιο σε εμένα και να με μεταφέρει όπου θέλει ώστε να μη με βρει κανείς. Το μόνο που σκεφτόμουν από την αρχή ήταν ότι θα πεθάνω».

Πώς κατάφερε να ζητήσει βοήθεια; «Μου άφησε το κινητό μου τηλέφωνο γιατί το διαπραγματεύτηκα, επειδή τηλεφωνούσε η κόρη μου και του εξήγησα ότι χρειάζομαι να έχω το κινητό τηλέφωνο για να μιλάω με την οικογένειά μου και να τον κάνω να καταλάβει ότι αν δεν απαντάω, θα καλέσουν την αστυνομία και θα με αναζητήσουν».

Τρεις ακόμα γυναίκες μίλησαν για τον 34χρονο και κατήγγειλαν σεξουαλική κακοποίηση.  Λουριά, φίμωτρα και βιασμοί, λένε, ότι περιλαμβάνονταν στις σεξουαλικές του διαστροφές.

Η μητέρα του 34χρονου, που είναι μεν μητέρα αλλά ξέχασε ότι είναι και γυναίκα, μιλάει για γυναίκες που θέλουν να εκδικηθούν τον γιο της γιατί τις απέρριψε. Η αστυνομία όμως έχει καταθέσεις που μιλούν για κατ’ εξακολούθηση βιασμούς.

Ένα από τα προηγούμενα θύματά του, που πήγε στην αστυνομία μετά τη σύλληψη του, είπε ότι τη βίασε πολλές φορές πριν καν κλείσει τα 18 της χρόνια. Κατέθεσε πως μετά την πρώτη τους επαφή την απείλησε ότι θα τη διαπομπεύσει. Την υποχρέωσε ύστερα να υποκύψει σε σεξουαλικά “παιχνίδια” με δέσιμο των χεριών, φίμωμα και… λουρί για να την περιφέρει σαν σκλάβα. Όπως κατήγγειλε μάλιστα η γυναίκα δεν δίστασε να την απειλήσει με όπλο. Το όπλισε, το ακούμπησε στον κρόταφό της και της είπε ότι δεν θα τη βρει κανείς. Στη συνέχεια ακολούθησε βιασμός…

Ανάλογη η περιγραφή και άλλης γυναίκας που κατέθεσε πως ο 34χρονος της έλεγε ότι “στην Ευρώπη υπάρχουν γυναίκες που είναι δούλες κι ο άνδρας αφέντης τους. Φοράνε κολάρο και δεν το βγάζουν παρά μόνο όταν το αποφασίσει εκείνος”.
Και αυτή η γυναίκα κατήγγειλε σεξουαλική κακοποίηση, λέγοντας μάλιστα ότι ο 34χρονος μετά τα όσα έκανε σε βάρος της της έλεγε: “Πήγαινε τώρα να πεις ότι σε βίασα, δεν θα σε πιστέψει κανείς. Μόνη σου ήρθες εδώ”.

Ο εθνοφύλακας έπεσε στα χέρια της Αστυνομίας το Σάββατο μετά από σήμα της Ιντερπόλ για αρπαγή μιας 40χρονης Γαλλίδας, η οποία ήταν πρώην σύντροφός του.
Αντιμετωπίζει κατηγορίες για αρπαγή και βιασμούς κατ’ εξακολούθηση και κατά συρροή και αύριο θα οδηγηθεί στην ανακρίτρια.

Τα κολλάρα, τα λουριά και η εικόνα της σκλάβας, είναι φαίνεται νόμιμα σε κάποιες βιτρίνες στην Αθήνα. Το Μωβ είχε καταγγείλει την εικόνα που δημοσιεύουμε, σε ανάρτησή του στις 7-4-2017. Η φωτογραφία είναι από sex shop της λεωφόρου Συγγρού, ισόγειο, όπου κάθε περαστική και περαστικός μπορεί άνετα να “θαυμάσει” πόσο σκλάβες μπορούν να γίνουν οι γυναίκες, και αυτή η φωτογραφία, πιθανώς αποτέσεσε πηγή έμπνευσης για τον σαδιστή βιαστή της Λαμίας.

Όταν είχαμε τότε κάνει καταγγελία στη Γραμματεία Ισότητας, στην οποία προωθήσαμε τη φωτογραφία, η απάντηση που πήραμε ήταν ότι δεν μπορούμε να εμποδίσουμε τέτοιου είδους παραστάσεις. Να μην ξεχάσουμε να απαντήσουμε καθυστερημένα σε όσους και όσες είχαν τότε γράψει αρνητικά σχόλια για το δημοσίευμα, λέγοντας ότι ποινικοποιούμε το BDSM, που είναι τα αρχικά για το σαδομαζοχισμό. Αν υπάρχει τόση “κατανόηση” από την πολιτεία και ένα μικρό μέρος της κοινωνίας, ο κάθε σαδιστής της κάθε Λαμίας μπορεί να  προβαίνει σε τέτοιου είδους κακουργήματα χωρίς ενοχές.

Και τέλος, να μην ξεχάσουμε να σημειώσουμε ότι αν το έθνος, και ιδιαίτερα οι γυναίκες του, έχουν τέτοιου είδους εθνοφύλακες που μάλιστα χρησιμοποιούν το όπλο για βιασμούς, μπορούν να κοιμούνται με ασφάλεια.

Με πληροφορίες από το Newsit Newsroom της 20.09.2018 και τον τηλεοπτικό σταθμό Alpha.