Αρπαγή και ασέλγεια σε βάρος 17χρονης από 65χρονο

Αλιεύει η Σίσσυ Βωβού

Ένας 65χρονος συνελήφθη από τις αστυνομικές αρχές με την κατηγορία της αρπαγής και κατάχρησης σε ασέλγεια μιας 17χρονης κοπέλας με νοητική υστέρηση.

Το περιστατικό κατήγγειλε στο αστυνομικό τμήμα Θέρμου (Αγρίνιο) η μητέρα της κοπέλας, όπως αποκάλυψε στο OPEN TV.

«Το παιδί μου έμπλεξε με αυτόν στο Facebook και την αποπλάνησε. Με αυτόν τον τρόπο κατάφερε και την πήρε και την είχε μαζί του. Όταν είδα ότι η κόρη μου έλειπε και δεν είχε γυρίσει στο σπίτι μέχρι αργά το βράδυ, εγώ κατάλαβα ότι έφυγε και πήγε μαζί του» είπε χαρακτηριστικά η μητέρα της 17χρονης.

«Εμείς το ανακαλύψαμε από το Facebook. Είδα ότι μιλάει με αυτόν τον άγνωστο και αναρωτήθηκα σαν μάνα και εγώ, πως γίνεται να μιλάει με έναν άνθρωπο τόσο χρονών, τι να ζητάει και τι να θέλει» πρόσθεσε και συνέχισε: «Τι ζήλεψε μία κοπέλα 17 ετών από αυτόν τον άνθρωπο; Tι να του ζήλεψε;».

«Αν ήταν νεαρός, θα πεις εντάξει, τον ερωτεύτηκε, τον αγάπησε και πήγε μαζί του» είπε ενώ συνέχισε λέγοντας πως «το μεσημέρι μίλησα με την κόρη μου και μου είπε «μαμά είμαι καλά, ξέρω ότι αυτός ο άνθρωπος δεν ήταν καλός». «Αυτός ο άνθρωπος έχει βάλει στο προφίλ του ότι δήθεν είναι μουσικός και έτσι αποπλάνησε την κόρη μου» κατέληξε.

ΠΗΓΗ: ΤΑ ΝΕΑ