Βιασμός και εκβιασμός 13χρονης στην Αλβανία

Ανάρτηση σε ιστοσελίδα με το όνομα Σουλτάν Μεγαλοπρεπής 19-2-19

“Πριν από λιγες μέρες είχα κάνει ένα ποστ για τον βιασμό μιας 13 χρονης από 8 ανήλικους στην Αλβανία.

Η 13 χρονη είχε ένα φλερτ με έναν από τους 8 ανήλικους. Από αυτό το φλερτ γεννήθηκε ένας έρωτας. Πέρα από το σχολείο η 13 χρονη μιλούσε και στο ίνσταγραμ με έναν απο τους 8 βιαστές.

Την ημέρα των γενεθλίων του, ο 14 χρονος της ζητάει για δώρο γενεθλίων να κάνουν έρωτα. Η 13 χρονη δέχτηκε και αποφάσισαν να κάνουν έρωτα στο μαγαζί που είχε ο πατέρας του 14 χρονου. Μαγαζί μπιλιάρδο το οποίο δεν λειτουργούσε.

Εκεί, όπως ισχυρίζεται ο 14 χρονος, ένας φίλος του τράβηξε βίντεο την πράξη τους. Την επόμενη μέρα ο φιλος του και οι άλλοι φίλοι του, ζητούσαν από την κοπέλα να κάνει και με τους άλλους έρωτα, αλλιώς θα δημοσιεύσουν το βίντεο στο διαδίκτυο και θα το δείξουν στο σχολείο στους συμαθητές.

Με τον κάθε ένα τους έκανε έρωτα με την συμφωνία τη μη δημοσίευση του βίντεο.

Αυτός οποίος είχε το βίντεο στην κατοχή του, την απείλησε ότι θα σκοτώσει τις δύο αδερφές και τους γονείς της, σε περίπτωση που αυτή δεν δεχτεί να κάνει έρωτα με όποιον πει εκείνος. Αυτός είχε σκοπό να την ρίξει στην πορνεία και με τα λεφτά που θα βγάζανε θα αγόραζαν παιχνίδια μεσω διαδικτύου.

Η κοπέλα, παρόλο που είναι πολύ κοινωνική και έξυπνη κοπέλα, έκανε απόπειρα αυτοκτονίας.

Αυτό το συμβάν συνεβη σε μικρή πόλη, όπου σχεδόν όλοι οι κάτοικοι γνωρίζονται μεταξύ τους.

Οι συνομιλίες στο ίνσταγραμ φτάσανε στα χέρια εισαγγελέα ανηλίκων και η δικαιοσύνη κάνει τις έρευνες.

Το κακό όμως είναι με τους κουλτουριάρηδες που κατηγορούν την κοπέλα γιατί έφυγε από το σχολείο και πήγε να κάνει έρωτα στο μαγαζί του αγοριού που είχε ερωτευτεί.”

Σε μια μικρή πόλη της Αλβανίας, έγιναν όλα αυτά, αλλά υπάρχουν σημάδια και για άλλες πόλεις, όπως τη Θεσσαλονίκη που μια φοιτήτρια αυτοκτόνησε πέφτοντας από την ταράτσα πολυώροφου κτιρίου του Πανεπιστημίου και μετά από εξέγερση της μητέρας της γίνονται έρευνες για αντίστοιχες καταστάσεις, και όπως τη Ρόδο, όπου επίσης γίνονται τέτοιες έρευνες, μετά από επιμονή μητέρων και πατεράδων. ΔΥΣΤΥΧΩΣ.