Women in the Media – ένα ευρωπαϊκό πρόγραμμα

Το Women in the Media είναι ένα ευρωπαϊκό πρόγραμμα που έχει σαν στόχο την ενδυνάμωση των γυναικών και την διευκόλυνση της πρόσβασης τους στην κινηματογραφική και τηλεοπτική βιομηχανία. Στο πρόγραμμα συμμετέχουν μαζί με τον Καρπό εταίροι από 5 ευρωπαϊκές χώρες το EU15 Ltd και το Filmworks Trust από την Μεγάλη Βρετανία, το le LABA από την Γαλλία, το Business & Professional Women από την Τσεχία, το Eesti People to People από την Εσθονία και η Arte Urbana Collectif από την Βουλγαρία. Το πρόγραμμα χρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση και είναι στην κατηγορία Erasmus+.

Στα πλαίσια του προγράμματος αυτού θα θέλαμε οι γυναίκες που δουλεύουν ή θέλουν να δουλέψουν στην κινηματογραφική βιομηχανία να συμπληρώσουν το παρακάτω ερωτηματολόγιο, εδώ:

Το ερωτηματολόγιο είναι στα αγγλικά διότι η συλλογή των αποτελεσμάτων θα γίνει σε πανευρωπαϊκό επίπεδο, η διάρκεια συμπλήρωσης του είναι 4 με 6 λεπτά και είναι ανώνυμο. Θα βρείτε σε επισύναψη ένα pdf με την μετάφραση του ερωτηματολογίου στα ελληνικά αν χρειάζεται κάποια βοήθεια.

Ο σκοπός του ερωτηματολογίου είναι η χαρτογράφηση των αναγκών και των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν οι γυναίκες σε σχέση με την πρόσβαση που έχουν στην εκπαίδευση, την εύρεση εργασίας και την δημιουργία δικτύου στην κινηματογραφική και τηλεοπτική βιομηχανία στην Ελλάδα.

Όπως όλοι και όλες γνωρίζουμε τα ποσοστά είναι πολύ χαμηλά παγκοσμίως, θα θέλαμε μέσα από την χαρτογράφηση αυτή να έχουμε μια πιο συνολική εικόνα για την χώρα μας και στην συνέχεια να δημιουργήσουμε επιμορφώσεις και δράσεις που θα βοηθήσουν στην άνοδο αυτών των ποσοστών.

To Facebook group του έργου είναι αυτό :
https://www.facebook.com/groups/2448429732112433/