Εμετικό σχόλιο από παίκτη του Big Brother περί βιασμού

Και αναρωτιόμαστε: υπάρχει ένας/μια εισαγγελέας ή ένα Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης να παραπέμψει αυτό τον επίδοξο κακούργο (αν δεν έχει κάνει ακόμα τις κακουργηματικές πράξεις που διαφημίζει) αλλά και το σχετικό κανάλι στη δικαιοσύνη;

Σχετικό σχόλιο του νομικού Βασίλη Σωτηρόπουλου αναφέρει:Δεν υπάρχει καμία «δικαιολογία» τύπου η εκπομπή είναι σκουπίδι άρα τί θα έλεγαν: υπάρχει η ραδιοτηλεοπτική νομοθεσία που πρέπει να τηρηθεί στο ακέραιο. Το ΕΣΡ έχει μια εξαιρετική ευκαιρία να δείξει τα δόντια του για την καταπολέμηση της κουλτούρας του βιασμού.” Σ.Β.

Αλιεύει η Δήμητρα Σιαηλή

Big Brother – Εμετικό σχόλιο: «Κάθε μέρα σε μια να αδειάζω το πακέτο μου αλλιώς έχει βιασμό»

Η παραπάνω φράση ακούστηκε από παίκτη του ριαλιτι “Big Brother”, με το σχετικό βίντεο να μεταδίδεται σε όλη την Ελλάδα σε ζωντανή σύνδεση

Την απαράδεκτη αυτή φράση αυτή την είπε ο Αντώνης Αλεξανδρίδης, ο οποίος, σε συζήτηση με δύο ακόμα παίκτες, είπε ότι «με τις γκόμενες πάω με μία κάθε μέρα για να αδειάζει το πακέτο αλλιώς έχει βιασμό».

Ο ίδιος παίκτης είχε προκαλέσει και στο παρελθόν, δηλώνοντας ότι “δεν συμπαθεί τους γκέι”, προκαλώντας πλήθος αρνητικών σχολίων στα social media ήδη από την έναρξη του ριάλιτι.

Θυμίζουμε πως στο ισπανικό big brother είχε υπάρξει βιασμός μιας παίκτριας του ριαλιτι από συμπαίκτη της, όσο αυτή βρισκόταν μέσα στο παιχνίδι.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η ειδεχθής πράξη καταγράφτηκε από τις κάμερες, ενώ η παραγωγή της εκπομπής επενέβη μόνο μέσω μικροφώνου, ζητώντας από τον δράστη να σταματήσει και να αποχωρήσει από το δωμάτιο.

ΠΗΓΗ: Alfavita