Back to Life – Online Yin Yoga & Active Meditation Workshop For Good

Αύριο Κυριακή 13/12, 17:30-20:30μμ!
Ευχαριστούμε την Yoga For Good, τον Σωτήρη Μπαχτσετζή, την Πολυάνα Δημητροπούλου και την Μπέτυ Παπαδοπούλου για την έμπρακτη αλληλεγγύη τους!
Όλα τα έσοδα θα διατεθούν για την ολοκλήρωση του ντοκιμαντέρ με τίτλο “Back to Life”, μια παραγωγή της FemArtAct, που αφορά αληθινή ιστορία κακοποιημένης γυναίκας με αίσιο τέλος, την οποία Το Μωβ στήριξε εν μέσω πανδημίας και πρώτου lockdown. Μέσα από πραγματικές ιστορίες αποδεικνύουμε ότι όλα είναι δυνατά, εφόσον υπάρχει η #θέληση και η #αλληλεγγύη.
Το νου σου! 1 μέρα έμεινε!
Δήλωσε συμμετοχή τώρα:
Ανυπομονούμε να συναντηθούμε όλοι/ες μαζί! Να μάθουμε, να συζητήσουμε, να αναπνεύσουμε, να κινηθούμε! Να βιώσουμε την εσωτερική μας δύναμη! Να βιώσουμε τα όρια που θέλουμε να έχουμε για μια υγιή ζωή! Μέσα από την ανάσα, τις αισθήσεις, και το σώμα μας, να νοιώσουμε την ιερότητα της ύπαρξής μας!
Πρόθεση μας να αγγίξουμε τη καρδιά και να μετατρέψουμε τις ιδέες για έναν όμορφο και ελεύθερο κόσμο σε Πραγματική εμπειρία. Η εξάλειψη των έμφυλων διακρίσεων εξαρτάται από τη δική μας οπτική.
Σε θέλουμε μαζί μας!
Ακόμα και αν δεν μπορείς να παρακολουθήσεις όλο το event, κάνε την εγγραφή σου και μείνε μαζί μας για την ώρα που σου είναι πιο εύκολη.