Αυστραλία: Βίντεο κατέγραψε 54χρονο να κυνηγά και να παρενοχλεί 13χρονη σε ασανσέρ

Αλιεύει η Εύη Κυπαρίσση

 

Αντιμέτωπος με τη δικαιοσύνη βρίσκεται ένας 54χρονος στην Αυστραλία, ο οποίος κατηγορείται για σεξουαλική παρενόχληση σε βάρος μίας 13χρονης.

Μάλιστα, βίντεο αποτυπώνει τις ύποπτες κινήσεις του Glenn Roche, υπάλληλου Αστυνομικού Τμήματος στην Αυστραλία, ο οποίος φέρεται να επιχείρησε να κακοποιήσει την ανήλικη μέσα σε έναν ανελκυστήρα.

Σύμφωνα με τα όσα μεταδίδουν αυστραλιανά Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, το περιστατικό, το οποίο εξετάζουν οι αστυνομικές και δικαστικές Αρχές, σημειώθηκε στο  σιδηροδρομικό σταθμό Cabramatta στο Σίδνεϊ, τον Ιούλιο του 2019.

Ο 54χρονος είχε περάσει την ημέρα του μαζί με την οικογένεια του 13χρονου κοριτσιού. Οι κινήσεις του 54χρονου καταγράφηκαν από κάμερα ασφαλείας και δημοσιεύθηκαν από το 7News.

Στο επίμαχο βίντεο ο Glenn Roche εμφανίζεται να «κυνηγά» το κορίτσι μέσα στο ασανσέρ και να το πιάνει σφιχτά από τη μέση, πριν γλιστρήσει στο έδαφος. Η ανήλικη κατάφερε να ξεφύγει και να πει στη μητέρα της τα όσα βίωσε.

Σύμφωνα με τα όσα κατέθεσε η ανήλικη στο δικαστήριο, ο άνδρας την έσφιξε δύο φορές στο στήθος, στην προσπάθειά του να την πιάσει.

«Ήταν ένα παιχνίδι»

Ο Glenn Roche παραδέχθηκε στις Αρχές ότι τα ακούμπησε με τα χέρια του τη 13χρονη. Ωστόσο, υποστήριξε ότι ήταν ένα «τυχαίο γεγονός», καθώς  «έπαιζε» με την ανήλικη. Μάλιστα, ισχυρίστηκε ότι δεν αποσκοπούσε σε σεξουαλική παρενόχληση. «Συνέβη επειδή άφησε το σώμα της να πέσει στο έδαφος και γλίστρησε μέσα από τα χέρια μου», φέρεται να υποστήριξε.

Η 13χρονη ενώπιον του δικαστηρίου είπε ότι ακόμα βλέπει εφιάλτες από την επίθεση και ότι φοβάται μήπως της ξανασυμβεί κάτι τέτοιο.

Πηγή: lifo.gr 4.6.21