Τουρκία: Ξυλοκόπησε την πρώην σύζυγό του μπροστά στο βρέφος τους

Συντάσσει η Εύη Κυπαρίσση

Η ενδοοικογενειακή βία αποτελεί μάστιγα στην Τουρκία καθώς καθημερινά καταγράφονται περιστατικά ξυλοδαρμού γυναικών από τους συζύγους τους με τις εικόνες που βλέπουν το φως της δημοσιότητας να σοκάρουν με την αγριότητά τους.

Σύμφωνα με τη hurriyet.com.tr, η οποία δημοσίευσε το βίντεο από κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης, δράστης της επίθεσης είναι ένας 34χρονος άνδρας, ο οποίος χτυπάει την πρώην σύζυγό του, με την οποία είχαν χωρίσει πριν από 3 μήνες, σε καφετέρια στην πόλη Σόμα της επαρχίας Μανίσα στη δυτική Τουρκία μπροστά στο τεσσάρων μηνών μωρό τους.

Προηγήθηκε λεκτική αντιπαράθεση και στη συνέχεια ο άνδρας σηκώθηκε και άρχισε να χτυπάει τη γυναίκα κρατώντας στο χέρι του ένα σπασμένο ποτήρι και ένα μαχαίρι.

Στις εικόνες που καταγράφηκαν, φαίνεται το ματωμένο πρόσωπο της άτυχης γυναίκας, όταν υπάλληλος και άλλοι πελάτες της καφετέριας έσπευσαν να ακινητοποιήσουν τον δράστη, αυτός τους επιτέθηκε και στη συνέχεια τράπηκε σε φυγή. Στο σημείο έσπευσαν αμέσως αστυνομικοί και ασθενοφόρο. Ο δράστης συνελήφθη λίγη ώρα αργότερα.

https://www.hurriyet.com.tr/gundem/kafede-eski-es-dehseti-onune-gelene-saldirdi-41842065