Αλυσίδα έξι γυναικών εμποδίζει χρυσαυγίτη Δημοτικό Σύμβουλο να καταθέσει στεφάνι στο Πέραμα

Αλιέυει η Σίσσυ Βώβου
Ανθρώπινη αλυσίδα από έξι γυναίκες έφραξε τον δρόμο Δημοτικού σύμβουλου που είχε στηριχθεί από την Χρυσή Αυγή και επιχείρησε να καταθέσει στεφάνι στο Πέραμα. Ανυποχώρητες, παρά τις προσπάθειες του ίδιου και απέναντι στην αστυνομία, φώναζαν «Έξω οι φασίστες», αναγκάζοντάς τον εν τέλει να αποχωρήσει.

Άδοξο τέλος είχε προσπάθεια ενός δημοτικού συμβούλου στο Πέραμα να καταθέσει στεφάνι, καθώς συνάντησε μπροστά του μια ανθρώπινη αλυσίδα από 6 γυναίκες που του έφραξαν το δρόμο.

Το γεγονός οτι στις εκλογές είχε στηριχθεί από την Χρυσή Αυγή, ήταν γνωστό στους παρευρισκόμενους, με αποτέλεσμα όταν κινήθηκε προς το μνημείο 6 γυναίκες να του στήσουν μπλόκο και να μην του επιτρέψουν.

Μάλιστα, εκείνη την ώρα ο κόσμος που βρισκόταν άρχισε να αποδοκιμάζει, ενώ στο video του 902.gr, φαίνεται ένας αστυνομικός να τον τραβάει από το σημείο, για να μην ξεφύγει η κατάσταση. Ο δημοτικός σύμβουλος εν τέλει αποχώρησε.

Πηγή:https://thepressproject.gr/alysida-exi-gynaikon-ebodizei-chrysavgiti-dimotiko-symvoulo-na-katathesei-stefani-sto-perama/?fbclid=IwAR0uHSHXvEkP3r_TQZ48A76XQAlK0gcxBMe3FcT-SsTwwu3wVUWJic-gqb4

29.10.2021