ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ “Ας φύγουμε για τη δική μας χώρα”

Αλιεύει η Βέρα Σιατερλή

“Ας φύγουμε για τη δική μας χώρα”

Ένα θεατρικό έργο, με θέμα τη γυναικεία κακοποίηση. Μία παράσταση γροθιά στο στομάχι, με πρωταγωνίστριες τρεις σπουδαίες γυναίκες του θεάτρου.

Το Red Jasper Theater παρουσιάζει από τις 4 Νοεμβρίου και για έξι παραστάσεις, το έργο με τίτλο «Ας φύγουμε για τη δική μας χώρα», της Μαίης Σεβαστοπούλου .

«Ουδείς εκών κακός» είπε, κατά τον Πλάτωνα, ο Σωκράτης. Κανείς δεν είναι με τη θέληση του κακός. Η Μαρία, η Ασπασία και η Ελένη δεν θέλησαν ποτέ να διαπράξουν φόνο. Ονειρεύτηκαν την πραότητα, τον έρωτα, τη θαλπωρή και εισέπραξαν απόρριψη, επιθετικότητα, μίσος.

Ας φύγουμε για τη δική μας χώρα της Μαίης Σεβαστοπούλου στο Red Jasper Theater

Τώρα, αφού έχουν εκτίσει την ποινή τους, βγαίνουν πάλι στην ίδια κοινωνία. Την ανώριμη, την εκδικητική. Έξω από τις φυλακές του Ελαιώνα, περιμένοντας το λεωφορείο, αφηγούνται η μία στην άλλη τι ήταν αυτό που τις ανάγκασε να δολοφονήσουν.

Ας φύγουμε για τη δική μας χώρα της Μαίης Σεβαστοπούλου στο Red Jasper Theater

Άραγε αυτές οι εξομολογήσεις που γίνονται για πρώτη φορά θα τις βοηθήσουν να λυτρωθούν από το βάρος μιας μοίρας που δεν επέλεξαν αλλά στην οποία οδηγήθηκαν – χωρίς τη θέλησή τους;

Συντελεστές: Συγγραφή, Σκηνοθεσία: Μαίη Σεβαστοπούλου

Παίζουν: Πέπυ Οικονομοπούλου, Μαίη Σεβαστοπούλου, Μαίρη Χήναρη.

Μέτρα προστασίας: Το Red Jasper Cabaret Theatre έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα υγειονομικής προστασίας και λειτουργεί με βάση τα ισχύοντα πρωτόκολλα. Στον χώρο λειτουργεί σύστημα εξαερισμού με 100% νωπό φιλτραρισμένο αέρα. Ο έλεγχος ταυτοπροσωπίας θα γίνεται με επίδειξη αστυνομικής ταυτότητας, διπλώματος οδήγησης ή διαβατηρίου.

Για την αποφυγή συνωστισμού οι πόρτες του θεάτρου ανοίγουν μία ώρα νωρίτερα από κάθε παράσταση.

Red Jasper Cabaret Theatre

Τηλέφωνο:6970089905

Διάρκεια:75′
Τιμές Εισιτηρίων:Γενική είσοδος 12€, μειωμένο 10€
Διάρκεια Παραστάσεων:Από 4 Νοεμβρίου έως 9 Δεκεμβρίου 2021
Παραστάσεις: Κάθε Πέμπτη στις 21:00
Link Εισιτηρίων:https://www.viva.gr/tickets/theater/as-fygoume-gia-ti-diki-mas-chora/
Πληροφορίες Χώρου:Κεφαλληνίας 18, Κυψέλη. Τηλ: 2108822551

Πηγή:https://www.monopoli.gr/2021/11/05/showtimes/theatre/529742/as-fygoume-gia-ti-diki-mas-xora-tis-maiis-sevastopoulou-sto-red-jasper-theater/