«Δεν κάνω πίσω – Να μην πέσει άλλο κορίτσι θύμα» λέει η 24χρονη για το βιασμό της

Αλιεύει η Πέννυ Παραλίκα

«Δεν πρόκειται να κάνω πίσω», φέρεται να δηλώνει η 24χρονη κοπέλα που κατήγγειλε ότι έπεσε θύμα ομαδικού βιασμού στη Θεσσαλονίκη, αφού πρώτα οι ένοχοι την είχαν ναρκώσει.

Ο δικηγόρος της γυναίκας, Θανάσης Ζιώγας, δηλώνει χαρακτηριστικά στο thesstoday «καταλαβαίνετε ότι το κορίτσι είναι ψυχολογικά ράκος. Βρίσκεται ακόμη σε κατάσταση σοκ γιατί μία τέτοια πράξη ισοπεδώνει την προσωπικότητα μίας νέας κοπέλας. Είναι ένα κορίτσι σεμνό και ιδιαίτερα πολύ χαμηλών τόνων. Με έχει συγκινήσει όμως το γεγονός ότι δεν το βάζει κάτω. Πρέπει να αποκαλυφθούν οι υπεύθυνοι. Κάποιοι δεν μπορεί να μένουν κρυμμένοι για πάντα. Κι ο ρόλος ο δικός μας είναι να τους ξεμπροστιάσουμε και να χτυπήσουμε το κακό στη ρίζα του».

Μέσω του δικηγόρου της η 24χρονη λέει: «Είμαι ακόμα σοκαρισμένη από αυτό που έγινε. Δε θέλω να συμβεί κάτι τέτοιο σε καμιά άλλη γυναίκα. Με όλες τις δυνάμεις που έχω θα το πολεμήσω και δεν θα το εγκαταλείψω μέχρι να αποδοθεί δικαιοσύνη».

Ο ίδιος περιγράφει τα όσα του έχει μεταφέρει η πελάτισσά του για την τρομακτική εμπειρία που καταγγέλλει ότι βίωσε.

H 24χρονη κατήγγειλε τρία άτομα
Σύμφωνα με πληροφορίες και δημοσιεύματα, η 24χρονη πήγε στο πάρτι, συγκεκριμένης σουίτας του ξενοδοχείου μαζί με δύο φίλες της ύστερα από παρότρυνση ενός ατόμου που εμπιστευόταν. Στο ξενοδοχείο μετέβει με το αυτοκίνητό της, όμως, είχε πιει ήδη δύο ποτά και δεν αισθανόταν καλά για να οδηγήσει πίσω στο σπίτι της (εκτός Θεσσαλονίκης) δέχθηκε να φύγουν οι φίλες της και να μείνει το βράδυ σε ένα από τα δωμάτια που είχαν κλείσει 3 Αθηναίοι επιχειρηματίες για το πάρτι.

Το πρωί, όταν ξύπνησε χωρίς τα ρούχα της, συνειδητοποίησε τι συνέβη οπότε επικοινώνησε αμέσως με τον φίλο της που την είχε καλέσει στο ξενοδοχείο.

«Πού βρίσκομαι Μ…; Γιατί είμαι εδώ;» του είπε και εκείνος της απάντησε: «Φύγε γρήγορα και έλα εδώ».

Παρά την κατάστασή της, η κοπέλα επικοινώνησε με τον δικηγόρο της Θανάση Ζιώγα ο οποίος της συνέστησε να καταγγείλει αμέσως το περιστατικό στην αστυνομία. Η 24χρονη πήγε στο Αστυνομικό Τμήμα Λευκού Πύργου όπου ανέφερε αυτά που θυμόταν και κατήγγειλε τρία άτομα – που όμως δεν γνωρίζει την ταυτότητά τους. Πρόκειται για τους 3 Αθηναίους οι οποίοι την “υποδέχθηκαν” στο διάδρομο του ξενοδοχείου όταν δεν ένιωθε καλά και προσποιήθηκαν ότι προτίθενται να τη βοηθήσουν.

Στη συνέχεια η αστυνομία προχώρησε στη σύλληψη ενός 27χρονου ο οποίος όμως αφέθηκε άμεσα ελεύθερος με περιοριστικούς όρους. Η υπόθεση όμως δεν έχει κλείσει καθώς η ανακρίτρια εξακολουθεί να παίρνει καταθέσεις από άτομα που εμπλέκονται στην υπόθεση.

Όπως αναφέρει το newsit.gr, o δικηγόρος της 24χρονης δήλωσε πως «η εντολέας μου είναι μια νέα κοπέλα μόλις 24 ετών, είναι χαμηλών τόνων και έχει περάσει πολλά στη ζωή της. Έχει χάσει τον αρραβωνιαστικό της από ανίατη ασθένεια και σε σύντομο χρονικό διάστημα έφυγαν από τη ζωή και οι γονείς της. Προσπαθεί ακόμα να ξεπεράσει το σοκ από όλα όσα έγιναν».

Πηγή: https://www.rosa.gr/koinonia/den-kano-piso-na-min-pesei-allo-koritsi-thima-leei-i-24xroni-gia-to-viasmo-tis/?fbclid=IwAR1uIgVWYjxLf5rfG_-IKxNje2XQIMQL598v7lsDhOFZzdOXVK9JGgrgyF8