Αναβάλλεται η δίκη Παυλίδου – Παπαγιάννη

Γράφει η Έλενα Μπάστα

Τέσσερα χρόνια έχουν περάσει από τότε που η Σοφία Παυλίδου κατέφυγε στη δικαιοσύνη κατηγορώντας τον συνάδελφό της Μάνο Παπαγιάννη για βιαιοπραγία εναντίον της κατά τη διάρκεια της συνεργασίας τους σε θεατρική παράσταση στο θέατρο Χυτήριο το 2018.

Ο ίδιος απάντησε με μήνυση σχεδόν τρεις μήνες μετά την καταγγελία της, όπου την κατηγορεί για βιαιοπραγία εις βάρος του και τελικά οι δύο υποθέσεις ενώθηκαν. Η δίκη που κανονικά θα ξεκινούσε σήμερα (4/5/2022) πήρε αναβολή για τις 9 Νοεμβρίου του 2022 λόγω ασθένειας του Μάνου Παπαγιάννη.

Στο πλευρό της Σοφίας Παυλίδου ήταν και σήμερα οι συμπρωταγωνιστές της από την εν λόγω παράσταση Ρέα Τουτουντζή, Σωτήρης Καλυβάτσης, Κάτια Νικολαΐδου και Κόνι Μεταξά, όπου πρόκειται να καταθέσουν και υπέρ της στο δικαστήριο.

Την αναβολή αυτή σχολίασε η κυρία Παυλίδου λέγοντας: «Ο κύριος Παπαγιάννης δύο μήνες μετά το περιστατικό γυρνούσε όλες τις εκπομπές για να υπερασπιστεί το δίκιο του και σήμερα που τον κάλεσε η ελληνική δικαιοσύνη να υπερασπιστεί το δίκιο του, δεν ήταν εδώ».