Θάνατος 23χρονης Φαίης: «Θα ψάχνω μέχρι να βρω το δολοφόνο της», δηλώνει ο πατέρας της που έγινε ντετέκτιβ

Αλιεύει η Βέρα Σιατερλη

Ο πατέρας ζητά την πλήρη ιατροδικαστική έκθεση ενώ σύμφωνα με τα στοιχεία οι υποψίες τους πέφτουν σε μία συγκεκριμένη γυναίκα που ζητούν να κληθεί ως μάρτυρας για την υπόθεση.

Αναζητά τον ή την δολοφόνο της κόρης του. Ψάχνει στοιχεία-πόρτα πόρτα για να οδηγήσει τον ένοχο στην δικαιοσύνη και να τιμωρηθεί. Ο Νίκος Μπακογιώργος έχασε τη γη κάτω από τα πόδια του όταν έμαθε ότι η κόρη του για την οποία είχε δηλώσει εξαφάνιση είναι νεκρή και βρίσκεται ήδη θαμμένη σε νεκροταφείο.

Προσπαθεί όπως καταγγέλλει να μάθει την αιτία θανάτου. Μαθαίνει για πνευμονικό οίδημα και αρχίζει και ρωτά πόρτα-πόρτα. Ο πρώτος άνθρωπος που συναντά είναι εκείνος που βρήκε την άτυχη Φαίη νεκρή στις 8 Οκτωβρίου 2021. Έξω από ένα γκαράζ στην οδό Τύχης στον Άγιο Νικόλαο Αχαρνών. Το παράδοξο είναι ότι είναι τυλιγμένη σε μία κουβέρτα. Η περιγραφή όπως λέει ο κ.Μπακογιώργος του ανθρώπου αυτού του έδινε πολλά στοιχεία.

«Είχε πολλές κακώσεις, γρατζουνιές στο λαιμό και στο μέτωπο της έλειπε λίγο από το κόκκαλο. Αυτή η εικόνα δεν ταίριαζε με τα παθολογικά αίτια που μάθαμε από τον ιατροδικαστή.Το παιδί ήταν κακοποιημένο. Άσχημα κακοποιημένο. Μου είχε στείλει και φωτογραφίες λίγες ημέρες πριν από το θάνατο της με μελανιές και χτυπημένη. Θα συνεχίσω να ψάχνω».

Ο πατέρας μέσω της δικηγόρου του Βούλας Δημητριάδου στις 13 Σεπτεμβρίου κατέθεσε μηνυτήρια αναφορά στην Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Αθήνας. Ουσιαστικά δίνουν στοιχεία και μάρτυρες για τις συνθήκες θανάτου της άτυχης Φαίης. Το πιο τραγικό είναι ότι το κορίτσι ήταν 5 μηνών έγκυος.

«Η υπόθεση της  Φαίης έχει πολλά ερωτηματικά. Μίλησαν γείτονες, μίλησε ο άνθρωπος ο οποίος εντόπισε τη σωρό σε ένα πεζοδρόμιο με μία κουβέρτα τυλιγμένη. Είχαν αφήσει πράγματα πάνω στην κουβέρτα προφανώς για να παραπλανήσουν τους περαστικούς ότι πρόκειται για σκουπίδια. Θεωρώ ότι έστω και αργά θα ευαισθητοποιηθούν κάποιοι. Εμείς υποβάλλαμε την μήνυση. Προσφέρουμε πλείστες μαρτυρικές καταθέσεις και στοιχεία. Οι άνθρωποι αυτοί θα κληθούν εν καιρώ να καταθέσουν. Ζητάμε να ασκηθεί ποινική δίωξη για κακουργήματα εν ζωή τελεσθέντα», δηλώνει η κ.Δημητριάδου.

Στο πλευρό του πατέρα στέκεται ο ερευνητής Χάρης Βεραμόν.

«Το πρώτο πράγμα που μας δείχνει εγκληματική ενέργεια είναι η θέση του πτώματος και οι συνθήκες κάτω από τις οποίες βρέθηκε. Αρχικά μιλάμε για μία σωρό που ήταν τυλιγμένη με μία κουβέρτα. Δεν θα μπορούσε το ίδιο το θύμα να τυλιχθεί με μία κουβέρτα. Υπάρχει κακοποίηση πιο πριν, είχε ένα πολύ σοβαρό τραύμα πάνω από τη μύτη και κομμένο το αυτί της. Υπάρχουν συγκεκριμένες περιγραφές που δείχνουν ότι εδώ έχει γίνει  κάτι άλλο. Υπάρχουν συγκεκριμένα άτομα που έχουν ευθύνες όπως θεωρούμε εμείς για ότι έχει συμβεί.Έχουμε συγκεντρώσει στοιχεία και πληροφορίες».

Η υπόθεση εξελίσσεται σε θρίλερ. Ο πατέρας ζητά την πλήρη ιατροδικαστική έκθεση ενώ σύμφωνα με τα στοιχεία οι υποψίες τους πέφτουν σε μία συγκεκριμένη γυναίκα που ζητούν να κληθεί ως μάρτυρας για την υπόθεση.

Πηγή: https://newpost.gr/ellada/632a8e482c2817556181955c/thanatos-23hronis-faiis-tha-psahno-mehri-na-vro-to-dolofono-tis-dilonei-o-pateras-tis-poy-egine-ntetektiv?