3ο Φεμινιστικο Καμπινγκ του Μωβ 5-8 Σεπτεμβρίου 2019

Πότε:
Σεπτέμβριος 5, 2019 @ 8:30 πμ – Σεπτέμβριος 8, 2019 @ 11:00 μμ
2019-09-05T08:30:00+03:00
2019-09-08T23:00:00+03:00
Πού:
Καμπινγκ Αλκυωνη
Schinos 203 00
Grèce
Επικοινωνία:

3o Φεμινιστικό κάμπινγκ του Μωβ στο Σχίνο, Δήμου Λουτρακίου Νομού Κορινθίας, από την Πέμπτη 5 Σεπτεμβρίου έως Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου 2019 στο ωραίο Camping Alkyoni, στο οποίο κάναμε την κατασκήνωσή μας και τις προηγούμενες δύο χρονιές.

Βασικός μας στόχος η ξεκούραση, σπορ, κολύμπι, βραδιές στο ωραίο εστιατόριο με εξαιρετική θέα και στο μπαράκι. Φυσικά, θα έχουμε τις συζητήσεις μας κατά τις οποίες θα ανταλλάξουμε γνώσεις, εμπειρίες, προτάσεις. Και φυσικά θα έχουμε προβολές.

Το πρόγραμμα των συζητήσεων και των προβολών:

Πέμπτη 5 Σεπτεμβρίου

Άφιξη το απόγευμα.

Το βράδυ 8 μ.μ. προβολές στην αίθουσα εκδηλώσεων:  Μια ταινία (θα ανακοινωθεί σύντομα). Αναμένουμε προτάσεις. Θα εχουμε 3 υποψήφιες ταινίες για προβολή, και θα αποφασίσουμε δημοκρατικά.

Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου

5.30 μ.μ. Εργαστήρι στο μπαράκι της παραλίας για συντήρηση τροφίμων σε μορφή τουρσί, από το μέλος της ΚΟΙΝ.ΣΕ.Π. Μελανθώ,  Άντα Πολύζου.

7.30 μ.μ. Δίπλα στο εστιατόριο: Συζήτηση για το φεμινιστικό κίνημα σε Ισπανία και Ιταλία. Κατερίνα Στεργίδου, το φεμινιστικό κίνημα στην Ισπανία. Σοφία Ξυγκάκη, το φεμινιστικό κίνημα στην Ιταλία

Το βράδυ φαγητό και διασκέδαση

Μετά τις 11.30 προβολή μικρών βίντεο με συνεντεύξεις που έχουμε πάρει από φεμινίστριες και φεμινιστικές ομάδες, μικρού μήκους.

Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου

4.30 μ.μ. Οικολογικό απόγευμα στο μπαράκι της παραλίας: Ενημέρωση για το κίνημα εναντίον των εξορύξεων στην Ήπειρο, από την Αναστασία Γκολιομύτη, μέλος της γυναικείας ομάδας “Οι Βρυσούλες”. Ενημέρωση από την ίδια για τη Σιωπηλή Άνοιξη της Ρέιτσελ Κάρσον, μιας ατρόμητης γυναίκας που πρώτη και πολύ νωρίς αντιλήφθηκε τις μη αναστρέψιμες επιπτώσεις της αλόγιστης χρήσης των χημικών στο περιβάλλον και στον άνθρωπο.

7.30 Δίπλα στο εστιατόριο: Συζήτηση για την εγκυμοσύνη, τον τοκετό, την έκτρωση στη σημερινή συγκυρία. Εισαγωγή: Σίσσυ Βωβού. Επίσης, πρώτη εισαγωγή για την “παρένθετη μητρότητα” από τη Στέλλα Σάμου.

Το βράδυ φαγητό και διασκέδαση

Μετά τις 11.30 προβολή μικρών βίντεο με συνεντεύξεις που έχουμε πάρει από φεμινίστριες και φεμινιστικές ομάδες, μικρού μήκους. Επανάληψη του βραδινού προγράμματος ταινιών της Παρασκευής.

Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου

1.00 μ.μ., στο μπαράκι της παραλίας: Διαδραστικό εργαστήρι για να προετοιμάσουμε μια βόλτα στην Αθήνα σε σημεία όπου υπήρξαν σημαντικά γεγονότα γυναικείων αγώνων και πρωτοπόρων γυναικών. Ανοίγει η Αλεξία Τσούνη, με βάση το παράδειγμα από φεμινιστική οργάνωση της Πορτογαλίας. Όλες να φέρουμε προτάσεις  για τη βόλτα.

Βιβλία: Φέρνουμε βιβλία φεμινιστικά και λογοτεχνικά που δεν χρειαζόμαστε και τα εκθέτουμε στην αίθουσα. Αγοράζουμε σε χαμηλή τιμή με το κέρδος για το ΜΩΒ.

Για τη διαμονή

Το κάμπινγκ διαθέτει χώρο για σκηνές. Επίσης προσφέρει δικές του σκηνές με στρώμα, ηλεκτρικό φως και τραπεζοκαθίσματα, διαθέτει για ενοικίαση τροχόσπιτα και οικίσκους-Studio. Για τα δύο τελευταία το κλείσιμο μετά τις 15 Αυγούστου.

Ο πλήρης τιμοκατάλογος εδώ:  http://www.campingalkioni.gr/timokatalogos.pdf

Ο ιστότοπος του κάμπινγκ: https://www.campingalkioni.gr/el/

Η είσοδος στο κάμπινγκ για διημέρευση στοιχίζει 2 ευρώ το άτομο για τις καθημερινές και 3 ευρώ για Σάββατο ή Κυριακή, για όσες και όσους δεν διαμένουν. Επίσης 3,30 ευρώ για κάθε αυτοκίνητο (αν υπάρχει). Σύμφωνα με τον κανονισμό, κατά την είσοδο ζητούνται στοιχεία ταυτότητας των εισερχομένων.

Για πληροφορίες, στο τηλέφωνο του Μωβ: 6971880268 – επίσης στο fb του Μωβ

Φυσικά θα έχουμε τις μπάλες μας για τη θάλασσα, και υπάρχουν στο κάμπινγκ χώροι για μπάσκετ και πινγκ πονγκ.