Προετοιμασία δρώμενου για τη βία κατά των γυναικών

Πότε:
Νοέμβριος 16, 2019 @ 6:00 μμ – 8:00 μμ
2019-11-16T18:00:00+02:00
2019-11-16T20:00:00+02:00
Πού:
Πολιτιστικός σύλλογος Gallopar
Γραβιάς 7
Αθήνα
Προετοιμασία δρώμενου για τη βία κατά των γυναικών @ Πολιτιστικός σύλλογος Gallopar

Το Μωβ σε συνεργασία με την Γυναικεία Ομάδα Αυτοάμυνας και την Nimertis Action Art προετοιμάζουμε ένα δρώμενο για τις γυναικοκτονίες, το οποίο θα πραγματοποιηθεί σε δημόσιο χώρο, εν όψει της 25ης Νοέμβρη, παγκόσμιας ημέρας για την εξάλειψη της βίας κατά των γυναικών. Σκοπός του δρώμενου η ευαισθητοποίηση του κοινού.

Οι συμμετέχουσες θα έχουν επιλέξει και θα λένε μια αληθινή ιστορία γυναικοκτονίας η καθεμία, από οπουδήποτε στον κόσμο, ενώ παράλληλα θα υπάρχει κοινό που θα μοιράζει φυλλάδιο για την ημέρα. Ελάτε στην προετοιμασία. Η κάθε μια να φέρει ένα ζευγάρι άχρηστα παπούτσια, τα οποία θα βάψουμε κόκκινα με σπρέι για τις ανάγκες του δρώμενου.

Το Σάββατο 16 Νοεμβρίου, 6 μ.μ. στον πολιτιστικό σύλλογο Gallopar στη διεύθυνση Γραβιάς 7 (μικρό δρομάκι, ανάμεσα στην Ακαδημίας και την Σόλωνος, κάθετος στην Εμμανουήλ Μπενάκη και την Θεμιστοκλέους) κοντά στην Ομόνοια, Αθήνα. Συνιστούμε την μετακίνηση με μετρό, γιατί την ημέρα εκείνη, λόγω των προετοιμασιών για την επέτειο του Πολυτεχνείου που είναι την επόμενη ημέρα και στην οποία συμμετέχουμε, μπορεί να υπάρχουν καθυστερήσεις στις οδικές συγκοινωνίες.