10.000 άτομα δηλώνουν ότι τους αρέσει η ηλεκτρονική μας εφημερίδα

Θέλουμε να εκφράσουμε τον ενθουσιασμό μας, γιατί βλέπουμε ότι όλο και περισσότερα άτομα δηλώνουν ότι τους αρέσει η ηλεκτρονική μας εφημερίδα, ΤΟ ΜΩΒ, και ιδιαίτερα σήμερα σημειώνουμε ότι στο facebook ξεπεράσαμε τα 10.000 “Μου αρέσει!” (Like!).

Χρειάζεται επίμονη και χρονοβόρα δουλειά για να αναρτούμε καθημερινά τα θέματα που αναδεικνύουν τα δικαιώματα και τις κατακτήσεις των γυναικών καθώς και τους αγώνες που εξελίσσονται, όπως είναι ο στόχος μας από την αρχή. Αυτή τη δουλειά την κάνουμε με ευχαρίστηση, και με τη βοήθεια αρκετών αναγνωστριών και λίγων αναγνωστών. Ήδη έχουμε αναρτήσει 1.845 θέματα συνολικά στην ιστοσελίδα.

Στο Μωβ παρουσιάζουμε πρωτότυπες δικές μας εργασίες, που σχετίζονται κυρίως με τις δραστηριότητές μας και τις εξελίξεις σε Ελλάδα και εξωτερικό, πρωτότυπες εργασίες-συνεισφορές από αναγνώστριες, αναδημοσιεύουμε από τα εγχώρια και διεθνή μέσα, έντυπα και ηλεκτρονικά, με την αναγραφή πάντα της πηγής μας, αλλά επίσης αναδημοσιεύουμε τακτικά θέματα που εμφανίζονται σε διεθνείς φεμινιστικές λίστες, στις οποίες κι εμείς μετέχουμε.

Η συντακτική επιτροπή του Μωβ πλαισιώνεται από τη φεμινιστική μας ομάδα, τα μέλη της οποίας συμβάλλουν με διάφορους τρόπους στη συγγραφική δραστηριότητα καθώς και στη διάδοση.

Φυσικά και διαρκώς αναρτούμε δημοσιεύσεις στις τρεις άλλες γλώσσες του Μωβ, κυρίως την Αγγλική, και λιγότερο τη Γαλλική και Ισπανική.

Στο Facebook αναρτούμε πολλές από τις δημοσιεύσεις του site, εκτός από κάποιες που είναι εκτός επικαιρότητας, αλλά και αυτόνομα δημοσιεύματα που δεν προέρχονται από την ιστοσελίδα. Στο twitter, που τελευταία έχουμε δραστηριοποιήσει, ευελπιστούμε σύντομα να έχουμε περισσότερες εγγραφές. Επίσης, στη στήλη των εκδηλώσεων παρουσιάζουμε διάφορες εκδηλώσεις, δικές μας ή άλλων φορέων, για την ενημέρωση του αναγνωστικού μας κοινού, ώστε η στήλη αυτή να αποτελεί καλή πηγή πληροφόρησης.

Συνεχίζουμε, καλώντας τις αναγνώστριες και τους αναγνώστες να διαδίδουν ακόμα περισσότερο την ηλεκτρονική μας εφημερίδα, ώστε σύντομα να ανεβάσουμε την αναγνωσιμότητά της και να την κάνουμε ακόμα πιο χρήσιμη για την αναβάθμιση του φεμινιστικού κινήματος και έτσι την παρέμβασή της στο δημόσιο διάλογο για τα γυναικεία δικαιώματα, την ισότητα των δύο φύλων και την απελευθέρωση των γυναικών.

Καταλήγουμε στο εορταστικό μας σημείωμα λέγοντας ότι τη διάδοση και την αναγνωσιμότητα δεν τις θεωρούμε φετίχ, αλλά χρήσιμες στο βαθμό που συνδυάζονται με την ποιότητα των ιδεών που πρεσβεύουμε, και αυτό διαρκώς επιδιώκουμε.

Η συντακτική επιτροπή

Βέρα Σιατερλή

Αλεξία Τσούνη

Σίσσυ Βωβού

Ματίνα Καραγιαννίδου-Σταμπουλή