Το 5ο φεμινιστικό κάμπινγκ του ΜΩΒ στο Σούνιο 2-4 Σεπτέμβρη

Κατηγορία: Συγκέντρωση
Από: 02/09/2022 12:00 πμ | Έως: 04/09/2022 12:00 πμ

Το Μωβ οργανώνει απόδραση στις αρχές του Σεπτέμβρη 2022 (Παρασκευή 2 έως και Κυριακή 4), στο κάμπινγκ Βάκχος (Bacchus Camping), στο Σούνιο Αττικής.

Το Camping Βάκχος βρίσκεται δίπλα στην πανέμορφη παραλία του Ασημάκη στο Σούνιο. Σε κοντινή απόσταση, μια πανέμορφη αμμώδης παραλία μας περιμένει. Διαθέτει τροχόσπιτα, σκηνές που ενοικιάζονται και φυσικά χώρο για σκηνές που μπορούμε να φέρουμε μόνες μας.

Το τριήμερο αυτό θα κάνουμε και εκδηλώσεις, δηλαδή συζητήσεις για ζητήματα με φεμινιστικό ενδιαφέρον και προβολές ταινιών και ντοκιμαντέρ. Το αναλυτικό πρόγραμμα θα το δημοσιεύσουμε σύντομα.

Κάθε μια ή κάθε παρέα μπορεί να κλείσει όσες μέρες επιθυμεί από αυτές που αναγράφουμε. Κλείνουμε ατομικά, και κατά την κράτηση λέμε ότι είμαστε για το Μωβ και έχουμε μειωμένες τιμές. Το σάιτ του κάμπινγκ στο Σούνιο: https://campingbacchus.gr/el/

Το κάμπιγνκ βρίσκεται σε απόσταση μίας ώρας περίπου από την Αθήνα με το αυτοκίνητο, ενώ είναι προσβάσιμο και με το ΚΤΕΛ Αττικής, που σταματάει ακριβώς μπροστά στο Camping.

Η αφετηρία με προορισμό το ΣΟΥΝΙΟ (μέσω παραλίας) παραμένει στο Πεδίον του Άρεως επί των οδών Λεωφόρου Αλεξάνδρας και Πατησίων.

Πιο συχνά δρομολόγια υπάρχουν για το Λαύριο με αφετηρία το Νομισματοκοπείο (στάση μετρό), από όπου μπορείτε να πάρετε ταξί για το κάμπινγκ που κοστίζει περίπου 6 ευρώ.

Δρομολόγια Αθήνα – Λαύριο
Παρασκευή: 6.20- 7.20 -8.40 -10. Μέχρι 10.40 τo βράδυ
Σάββατο και Κυριακή: 6.10-7,15-9.30 κάθε μία ώρα μέχρι 10.40 το βράδυ

Οι τιμές του Κάμπινγκ με την έκπτωση για το Μωβ:

Διανυκτέρευση ατόμου: 7,5 ευρώ (μόνο για σκηνές)
Σκηνή: 7 ευρώ
Ενοικίαση σκηνής (2 ατόμων): 10 ευρώ
Τροχόσπιτο: 35 ευρώ (Είναι 3-4 ατόμων και κλινοσκεπασματα πρέπει να φέρετε οι ίδιες/ίδιοι)
Αυτοκίνητο: 3 ευρώ
Ρεύμα: 5 ευρώ

Φαγητό:

Μπιφτέκια-Μπριζόλα: 7 ευρώ
Σουβλάκι: 2 ευρώ
Παστίτσιο: 7
Πίτσα: 6
Τοστ: 2

Σημειώνεται ότι στην παραλία υπάρχει και ταβέρνα που δεν ανήκει στο κάμπινγκ με επιπλέον επιλογές και για τις vegan/vegeterian φίλες. Το κάμπινγκ δεν διαθέτει ταβέρνα, μόνο μπάρ, όπου μπορούμε να ζητήσουμε να μας ετοιμάσουν τις παραπάνω επιλογές εκ των προτέρων σαν σύνολο. Το κάμπινγκ διαθέτει εξοπλισμένη κουζίνα όπου μπορεί οποια θέλει να ετοιμάσει το φαγητό της.

Καλή μας διασκέδαση και καλή συντροφιά!