Πετράλωνα: εργαζόμενη καθαρίστρια καταγγέλλει βιασμό και ξυλοδαρμό

Γράφει η Κατερίνα Πράπα

Άλλο ένα περιστατικό σεξουαλικής κακοποίησης σημειώθηκε εχθές στα Πετράλωνα. Συγκεκριμένα, 50χρονή εργαζόμενη καθαρίστρια έπεσε θύμα βιασμού και ξυλοδαρμού. Το Σάββατο το πρωί, η ίδια ξεκίνησε από το σπίτι της ώστε να πάει στο διαμέρισμά όπου καθαρίζει, εκεί ο δράστης της επιτέθηκε σωματικά και την κράτησε κλειδωμένη 3 με 4 ώρες.

Σύμφωνα με πληροφορίες η 50χρονή κατάφερε να του ξεφύγει ύστερα από τις εφιαλτικές στιγμές όπου έζησε, έκανε καταγγελία κατά του δράστη και στη συνέχεια μεταφέρθηκε σε πολύ άσχημη κατάσταση στο νοσοκομείο. Αναφέρεται ότι η γυναίκα φέρει στο σώμα τις μελανιές καθώς και σπασμένα πλευρά.

Δύο είναι οι ύποπτοι για τον βιασμό που κατήγγειλε 50χρονή γυναίκα στα Κάτω Πετράλωνα. Η αστυνομία όταν μπήκε στο σπίτι ,του φερόμενου δράστη, δεν βρήκε κανέναν.

Την ίδια μέρα πλήθος ανθρώπων συγκεντρώθηκαν στα Πετράλωνα ως ένδειξη διαμαρτυρίας και συμπαράστασης προς την 50χρόνη. Οι φωνές του κόσμου δεν σταμάτησαν να φωνάζουν «καμία μόνη».

Φρίκη και οργή μας προκαλεί το γεγονός ότι μία γυναίκα στην προσπάθεια να πάει στη δουλεία της έπεσε θύμα μιας ολέθριας κατάστασης. Ξυλοκοπήθηκε και βιάστηκε βάναυσα.

Δεν θα σταματήσουμε να βγαίνουμε στους δρόμους και οι φωνές μας δεν θα σταματήσουν να ακούγονται μέχρι να είμαστε ελεύθερες. Καμία μόνη.

Πληροφορίες από: cnn.gr, in.gr

Φωτογραφία από: πρώτο θέμα