Τέσσερις συλλήψεις μετά από καταγγελία τουριστριών για βιασμό στα Μάλια

Αλιεύει η Βέρα Σιατερλή

Τέσσερις νεαροί Γερμανοί συνελήφθησαν από αστυνομικούς του τμήματος Χερσονήσου, μετά από καταγγελία δύο νεαρών Ολλανδών γυναικών ότι ο ένας από αυτούς βίασε την μία ενώ ο άλλος αποπειράθηκε να βιάσει την δεύτερη.

Σύμφωνα με την διπλή καταγγελία, το περιστατικό σημειώθηκε τα ξημερώματα της Δευτέρας στο δωμάτιο των φερόμενων ως δραστών στα Μάλια. Η μία κοπέλα, 19 ετών, κατήγγειλε ότι ένας 23χρονος Γερμανός τη βίασε ενώ η 22χρονη φίλη της κατήγγειλε ότι ο 21χρονος φίλος του αποπειράθηκε να τη βιάσει.

Σύμφωνα με τα όσα κατήγγειλαν δυο νεαρές κοπέλες, τη νύχτα της Κυριακής γνώρισαν σε μπαρ που βρίσκεται στην περιοχή της Χερσονήσου δυο νεαρούς άνδρες Γερμανούς κι αφού διασκέδασαν, δέχθηκαν πρόταση να συνεχίσουν τη βραδιά στο δωμάτιο των ανδρών. Εκεί, σύμφωνα με την καταγγελία των νεαρών γυναικών, ο 23χρονος βίασε τη 19χρονη κοπέλα ενώ ο 21χρονος αποπειράθηκε να βιάσει την 22χρονη.

Μάλιστα, σύμφωνα με την καταγγελία, στο ίδιο δωμάτιο βρίσκονταν άλλοι δυο φίλοι τους οι οποίοι έμεναν μαζί, αν και δεν συμμετείχαν στον βιασμό, ωστόσο δεν έκαναν τίποτα για να αποτρέψουν αυτό που τελικά καταγγέλθηκε.

Οι τέσσερις νεαροί αρνούνται τις κατηγορίες κι υποστηρίζουν ότι όλα έγιναν με τη θέληση των δύο κοριτσιών, οι οποίες, σύμφωνα με τους ίδιους, τους ακολούθησαν με τη θέλησή τους στο δωμάτιο.

Και οι τέσσερις Γερμανοί συνελήφθησαν από τους αστυνομικούς της Χερσονήσου και αναμένεται να οδηγηθούν ενώπιον της δικαιοσύνης.

Πηγή: https://www.efsyn.gr/efkriti/koinonia/305835_tesseris-syllipseis-meta-apo-kataggelia-toyristrion-gia-biasmo-sta-malia