Ψωμιάδης – Σεξιστικό παραλήρημα στήριξης στον Φιλιππίδη

Αλιεύει η Αλεξία Τσούνη

Προλογίζει η Σίσσυ Βωβού

Μάλλον τιμή για όσες κατήγγειλαν σεξουαλική παρενόχληση ή βιασμούς στο πλαίσιο του κινήματος MeToo, αποτελεί η αποκήρυξή τους από έναν τέτοιον τύπο, σαν τον Ψωμιάδη. Μπορεί να ήταν, δυστυχώς, νομάρχης Θεσσαλονίκης, αλλά έχει καταδικαστεί για απιστία κατά του δημοσίου, γι’ αυτό και αποπέμφθηκε. Πλήθος ανύπαρκτων δημοσίων έργων, πλήθος απευθείας αναθέσεις και πολλά άλλα. Φυσικά και όπως ήταν φυσικό έχει κάνει και ομοφοβικές δηλώσεις, κατά καιρούς. Ουδεμία έκπληξις όταν κατηγορεί τις γυναίκες που καταγγέλλουν αδικήματα ή κακουργήματα ότι άργησαν να τα καταγγείλουν, και άρα δεν τις πιστεύει, αλλά υποστηρίζει τον Πέτρο Φιλιππίδη, ο οποίος έχει καταγγελθεί από πολλές. Το κίνημα συνεχίζεται, κι εμείς περιμένουμε έστω και μια μερική και καθυστερημένη κάθαρση. Σ.Β.

«Αν δεν γούσταραν να μίλαγαν τότε», δήλωσε.

Ο πρώην νομάρχης Θεσσαλονίκης, Παναγιώτης Ψωμιάδης, μίλησε για το κίνημα MeToo και τις καταγγελίες εναντίον του Φιλιππίδη και ουσιαστικά τάχθηκε υπέρ του ηθοποιού και κατά των θυμάτων.

Προκλητικές δηλώσεις του Παναγιώτη Ψωμιάδη για το κίνημα #MeToo και τις καταγγελίες για σεξουαλική παρενόχληση και βιασμούς που βλέπουν τους τελευταίους μήνες το φως της δημοσιότητας στη χώρα μας. Ο πρώην νομάρχης Θεσσαλονίκης αφού εξέφρασε το παράπονό του για ανθρώπους και εκπομπές που «του γύρισαν την πλάτη», κλήθηκε να απαντήσει στο πως «βλέπει» τις καταγγελίες ηθοποιών για τον Πέτρο Φιλιππίδη.

Σεξιστικές δηλώσεις

Ο Παναγιώτης Ψωμιάδης στήριξε τον ηθοποιό που κατηγορείται για βιασμούς, λέγοντας συγκεκριμένα για τις γυναίκες που κατήγγειλαν τα εγκλήματα: «Αν δεν γούσταρες τότε, να μίλαγες τότε».
Συγκεκριμένα ανέφερε: «εγώ είμαι αντίθετος με αυτά. Μετά από 20 χρόνια; Αν δεν γούσταρες τότε, να μίλαγες τότε. Τώρα κάνεις την καριέρα σου και βγαίνεις στην τηλεόραση. Κατηγορούν όλοι τον Πέτρο Φιλιππίδη. Αν αθωωθεί από το δικαστήριο, ποιος θα τον αποκαταστήσει;».

Ο Παναγιώτης Ψωμιάδης μίλησε στον ANT1, όπου αναφέρθηκε και στο πρόσφατο ατύχημα που είχε αλλά και στα παράπονά του από την πολιτική.
https://www.in.gr/2021/10/11/greece/psomiadis-seksistiko-paralirima-stiriksis-ston-

ΠΗΓΗ: filippidi-den-goustaran-na-milagan-tote/?fbclid=IwAR2kw2OZeCOXrExX9lJ2QN9l09zFi5TlXeCO5Q88N26-pTQzKcj767D1J8k