Το μήνυμα του Απόλλωνα Ευπαλίου για τις γυναικοκτονίες

Αλιεύει η Φωτεινή Σιάνου

Σήμερα η ομάδα μας αλλάζει το σήμα της.

Σε μια ξεχωριστή κίνηση προχώρησε η διοίκηση, οι ποδοσφαιριστές και το τεχνικό επιτελείο του Απόλλωνα Ευπαλίου για να στείλει το δικό της μήνυμα για τις 13 αδικοχαμένες γυναίκες που έχασαν τη ζωή τους στη χώρα μας. Η ομάδα του Απόλλωνα αγωνίστηκε με μαύρα περιβραχιόνια και μπήκε στο γήπεδο με πανό το οποίο έλεγε “ΚΑΜΙΑ ΛΙΓΟΤΕΡΗ”. Επίσης λίγο πριν την έναρξη του αγώνα κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή.

Για την σημερινή πράξη η διοίκηση του Απόλλωνα εξέδωσε ανακοίνωση

Αναλυτικά η ανακοίνωση
13η γυναικοκτονία για το 2021
Σήμερα κρατάμε ενός λεπτού σιγή για άλλη μια δολοφονημένη.
Σήμερα η ομάδα μας αλλάζει το σήμα της
Σήμερα η ομάδα μας φορά μαύρα περιβραχιόνια Σήμερα ο Απόλλων Ευπαλίου Tihio Race στέλνει μήνυμα: ΚΑΜΙΑ ΛΙΓΟΤΕΡΗ Μία λιγότερη, ένα ακόμα θύμα της πατριαρχίας. Δεν ήταν “πάθος”, δεν ήταν “τρέλα”. ‘Ηταν η πατριαρχία εν δράσει, μια ακόμα απόδειξη ότι η αυτοδιάθεση, η χειραφέτηση και η ελευθερία δυστυχώς δεν είναι αυτονόητες. Όσο ζούμε σε μια κοινωνία για κάποιους, καμιά μας δεν είναι ελεύθερη.Γιατί τόσο συχνά όλοι αυτοί οι άντρες δεν αντιλαμβάνονται το θεμελιώδες όριο ανάμεσα στη ζωή και τον θάνατο;

Για κάθε λιγότερη η οργή μεγαλώνει

Για κάθε λιγότερη η ανάγκη για αγώνα θεριεύει

Καμία λιγότερη

ΜΑΝΘΟΥ ΙΩΑΝΝΑ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΑΠΟΛΛΩΝ ΕΥΠΑΛΙΟΥ ΤΙΗΙΟ RACE

ΠΗΓΗ: nafpaktianews.gr – 13-11-21

Πρόκειται για ένα μικρό χωριό της Δωρίδας, στη Φωκίδα

Παρουσίαση φωτογραφίας για άτομα με οπτική αναπηρία: 11 ποδοσφαιριστές στο γήπεδο, με τις στολές τους, κρατούν ένα πανό με το σήμα της ομάδας τους και τις λέξεις ΚΑΜΙΑ ΛΙΓΟΤΕΡΗ.