Κυπαρισσία: Νεκρός στο κελί του ο κρατούμενος για τη δολοφονία της Μόνικα Γκιούς

Αλιεύει η Σίσσυ Βώβου

12/12/2021

Απαγχονισμένος στο κελί του στις Φυλακές Ναυπλίου, βρέθηκε ο 39χρονος Ρουμάνος που κατηγορείται για τη δολοφονία της 42χρονης Μόνικα Γκιούς, το πτώμα της οποίας εντοπίστηκε τσιμεντωμένο στο σπίτι της στην Κυπαρισσία.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κρατούμενος έδεσε ένα σεντόνι στο παράθυρο και κρεμάστηκε. Νωρίτερα, για να μην γίνει αντιληπτός από τους συγκρατούμενούς του πήγε στην τουαλέτα και άνοιξε το νερό προκειμένου να υποθέσουν ότι κάνει μπάνιο.

Ο 39χρονος είχε συλληφθεί για την ανθρωποκτονία της συντρόφου του, η οποία αρχικά είχε δηλωθεί ως αγνοούμενη από την ξαδέρφη της στις 24/05/21 και το πτώμα της εντοπίστηκε την 1 Σεπτεμβρίου από τον ιδιοκτήτη της οικίας όπου διέμεναν, στον προαύλιο χώρο, ο οποίος είχε καλυφθεί με τσιμέντο.

Ο συνήγορος υπεράσπισης του , Βασίλης Νουλέζας ανέφερε σε ανάρτησή του: «Αυτοκτόνησε, απαγχονίστηκε σήμερα Κυριακή 13/12 πρωινές ώρες ο 39 χρόνος εντολέας μου Petre GEORGESCU υπήκοος Ρουμανίας.

Που κατηγορείται για την Ανθρωποκτονια με πρόθεση την δολοφονία της 49 Χρόνης Ρουμάνας συντρόφου του στην Κυπαρισσία και είχε κριθεί μετα την απολογία του προσωρινά κρατούμενος και κρατείτο στην δικαστική φυλακή Ναυπλίου

Όπως μου είχε εξομολογηθεί του στοίχισε ότι τα ΜΜΕ που έδειξαν την φωτογραφία του προεξοφλούσαν εξ αρχής την ενοχή του χωρίς να διατηρήσουν την ελάχιστη επιφύλαξη η εν γένει δικονομική μεταχείριση του και το γεγονός ότι του επιτέθηκαν ομαδικά και τον ξυλοκόπησαν δύο φορές αυτοδικωντας συγκρατούμενοι του.

Είμαι ειλικρινά συντετριμμένος σοκαρισμένος για την θλιβερή τραγικήείδηση. Δεν είχε καν λογοδοτήσει ακόμη καν στην Δικαιοσύνη».

Πηγή: https://tvxs.gr/news/ellada/kyparissia-nekros-sto-keli-toy-o-kratoymenos-gia-ti-dolofonia-tis-monika-gkioys