Απόπειρα γυναικοκτονίας στη Λάρισα -χαροπαλεύει η γυναίκα

Αλιεύει η Σίσσυ Βωβού

Σοκαρισμένη η πόλη από τον άγριο ξυλοδαρμό Λαρισαίας απ’ τον επιχειρηματία σύζυγό της – Το είχε ξανακάνει – Η 43χρονη χειρουργήθηκε και στηρίζεται ψυχολογικά η ίδια και τα παιδιά της

Μεταμορφωμένη τελείως και μη αναγνωρίσιμη από τον άγριο ξυλοδαρμό που υπέστη από τον σύζυγό της η 43χρονη Λαρισαία εργαζόμενη σε σώματα ασφαλείας (αστυνομικός), νοσηλεύεται από χθες (3/8) στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας. Μάλιστα το απόγευμα της Πέμπτης έκανε ένα χειρουργείο όπου της τοποθετήθηκε ειδικό σωληνάκι μετά την ρήξη νεφρού που υπέστη από τα βαριά χτυπήματα σε όλο της το σώμα, σπασμένα δόντια και τραύματα στην κοιλιακή χώρα και σε εσωτερικά της όργανα.

Ωστόσο εκτός της νοσηλείας της λόγω των χτυπημάτων που υπέστη, ήδη δέχεται βοήθεια από ψυχολόγο, τόσο η ίδια όσο και τα ανήλικα παιδιά του ζευγαριού.

Θυμίζουμε πως το αποτρόπαιο συμβάν έλαβε χώρα περίπου στις 4 τα ξημερώματα της Πέμπτης στο σπίτι του ζευγαριού, όταν ο άνδρας επιχειρηματίας άρχισε να χτυπά με μανία τη σύζυγό του. Ο λόγος κατά πηγές του onlarissa.gr, είναι επειδή η τελευταία του είχε ζητήσει να τερματίσουν τον γάμο τους, κατά τον οποίο είχαν αποκτήσει και δύο παιδιά. Γείτονες που άκουσαν την ταραχή ειδοποίησαν τις αρχές, με τον δράστη να συλλαμβάνεται και την άτυχη γυναίκα να μεταφέρεται στο νοσοκομείο.

Όσο για τον 53χρονο επιχειρηματία ιδιοκτήτη καταστήματος εστίασης, οι εισαγγελικές αρχές τον παρέπεμψαν για το κακούργημα της (απόπειρας σ.τ.Μωβ) ανθρωποκτονίας. Η κράτησή του συνεχίζεται, ενώ έλαβε προθεσμία για να απολογηθεί για την ερχόμενη Δευτέρα ενώπιον των ανακριτικών αρχών.

Είχε χειροδικήσει ξανά

Βάσει αναφορών από το στενό περιβάλλον του ζευγαριού, δεν ήταν η πρώτη φορά που ο επιχειρηματίας είχε κακοποιητική συμπεριφορά απέναντι στην σύζυγό του, καθώς είχαν σημειωθεί και άλλα παρόμοια περιστατικά. Μάλιστα τελευταία αποφάσισαν να ξαναπροσπαθήσουν να είναι μαζί σώζοντας την σχέση τους. Σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr, στο πρόσφατο παρελθόν η κατάσταση έφθασε στο απροχώρητο και η 43χρονη αναγκάστηκε να προσφύγει στις αρχές, κάνοντας μήνυση στον σύζυγο για απειλές με αποτέλεσμα εκείνος να συλλαμβάνεται, να οδηγείται στο Αυτόφωρο και στη συνέχεια να αφήνεται ελεύθερος καταφέρνοντας να πείσει τη γυναίκα του να μην τον εγκαταλείψει. Και τα κατάφερνε. Μέχρι που έγινε το χθεσινό αποτρόπαιο περιστατικό. «Η κοπέλα είναι σε άθλια κατάσταση. Τη χτυπούσε με μανία με τα χέρια, στο πρόσωπο. Της έχει σπάσει τα δόντια, το σαγόνι, ενώ φέρει και εσωτερικά τραύματα στα όργανα της. Έχει παραμορφωθεί από το ξύλο. Δεν αναγνωρίζεται. Είναι απορίας άξιον πως ζει….» περιγράφουν πηγές της ΕΛ.ΑΣ.

Τα δυο ανήλικα παιδιά του ζευγαριού, οδηγήθηκαν στη μητέρα της αστυνομικού, όπου ειδικοί ψυχολόγοι της αστυνομίας τους παρέχουν στήριξη.

ΠΗΓΗ: onlarissa.gr 4/8/23

Περιγραφή φωτογραφίας για άτομα με οπτική αναπηρία: Ένας άνδρας πιέζει στο πάτωμα με βία μια γυναίκα, της οποίας φαίνεται το κεφάλι