Νεαρή βρέθηκε νεκρή στην άκρη του δρόμου

Γράφει και αλιεύει η Μαριάντζελα Κατσιαβριά

Μία νεαρή γυναίκα βρέθηκε νεκρή νωρίς το πρωί της Τετάρτης σε χωματόδρομο πλησίον των ΚΤΕΛ “Μακεδονία”, στη δυτική Θεσσαλονίκη Σύμφωνα με πληροφορίες του thestival.gr, η σορός της γυναίκας εντοπίστηκε στην άκρη του δρόμου, πλησίον μονοκατοικίας. Τις Αρχές ειδοποίησε οι ένοικος του σπιτιού ο οποίος και αντίκρισε τη σορό της νεαρής. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως η γυναίκα ήταν ξυπόλυτη. Στο σημείο έσπευσε κλιμάκιο του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης. Οι Αρχές εξετάζουν εάν η γυναίκα άφησε την τελευταία της πνοή στο σημείο όπου και βρέθηκε η σορός της ή αν πέθανε κάπου αλλού και κάποιος ή κάποιοι μετέφεραν το πτώμα της εκεί που εντοπίστηκε.

Σύμφωνα με μαρτυρίες φίλων της η γυναίκα κακοποιούταν επανειλημμένα από άντρες με την αστυνομία να παραμένει άπραγη. Υπάρχουν υποψίες πως πρόκειται για γυναικoκτονία. Ζητάμε ιατροδικαστική εξέταση με στόχο την εύρεση του δράστη ο οποίος φαίνεται να είναι γνωστός διερχόμενος που είχε κακοποιήσει τη γυναίκα στο παρελθόν.

Η φίλη της γράφει για εκείνη:

” Δέσποινα δεν ήσουν και δεν είσαι μόνη, καμιά μας δεν είναι μονη…μιλήστε για τον φόβο σας και την κακοποίηση που δέχεστε πριν να είναι αργα…θα δικαιωθεί η μνήμη σου και εύχομαι καμιά γυναίκα να μην ξανά νοιώσει τον πόνο, την θλίψη και την ταλεπωρια που σου έκαναν…καλό παράδεισο,να αναπαυτεί η ψυχούλα σου κορίτσι μου!

Μια φίλη Ε.Λ.”

ΠΗΓΗ: https://www.thestival.gr/eidiseis/astynomika/thriler-sti-thessaloniki-neari-vrethike/