Άμεσες ανάγκες στις γυναικείες φυλακές Ελαιώνα Θήβας

ΑΜΕΣΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΣΤΙΣ ΦΥΛΑΚΕΣ ΕΛΑΙΩΝΑ ΘΗΒΑΣ
ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 12,13/12 ΦΕΡΝΟΥΜΕ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΤΟΥ ΜΠΑΖΑΡ 
ΤΑ ΕΞΗΣ ΕΙΔΗ:

Γυναικείες φόρμες και πυζάμες
Παιδικά παπούτσια για ηλικίες 0-4
Καρότσι περιπάτου
Καρεκλάκι φαγητού
Χαρτί υγείας
Σκόνη πλυσίματος.

ΠΡΟΣΟΧΗ ΟΧΙ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΕΙΔΗ ΡΟΥΧΩΝ.

Επίσης συλλέγουμε:

Πάνες για τα μωρά
Είδη βρεφικής περιποίησης και καθαριότητας πχ. σαπούνια, σαμπουάν, λαδάκια, κρέμες κ.τ.λ.
Tηλεκάρτες
Σερβιέτες
Σαμπουάν, σαπούνια, οδοντόκρεμες
Είδη καθαριότητας (χλωρίνη, υγρό για τα πιάτα, υγρό για τα τζάμια και υγρό γενικής καθαριότητας)
Ηλεκτρικά σώματα λαδιού
Τσιγάρα

Χριστουγεννιάτικο Bazaar από το 
Ξεblogάρισμα – 12,13 Δεκεμβρίου

To ξεblogάρισμα για όγδοη συνεχή χρονιά διοργανώνει το Σαββατοκύριακο 12,13 Δεκεμβρίου το Χριστουγεννιάτικο μπαζάρ του, για την ενίσχυση των παιδιών έως 3 ετών που ζουν με τις φυλακισμένες μητέρες τους και των άπορων κρατουμένων στις γυναικείες φυλακές Ελαιώνα Θήβας. Φέτος εξ αιτίας των έκτακτων συνθηκών μέρος των εσόδων θα δοθεί σε τρέχουσες ανάγκες των προσφύγων.

Στο μπαζάρ, το οποίο θα πραγματοποιηθεί στο κτίριο του Συλλόγου Ελλήνων Αρχαιολόγων (Ερμού 134) θα βρείτε χριστουγεννιάτικα χειροποίητα στολίδια, τα «πατροπαράδοτα» τσίπουρα και ρακόμελά μας, σπιτικές μαρμελάδες, γλυκά και κουλουράκια, λικέρ, πολλούς τίτλους βιβλίων από δεύτερο χέρι σε τιμές από 0,50 έως 5 ευρώ, μεταχειρισμένα είδη όπως ρούχα με 2 ευρώ, είδη διακόσμησης, κοσμήματα και πολλά άλλα.

Θα υπάρχουν παράλληλες δράσεις όπως αφήγηση λαϊκών παραμυθιών από την ομάδα «Υφάντρες των Παραμυθιών» και η πολύ πετυχημένη κάθε χρόνο λαχειοφόρος μας με πολλά δώρα όπως διαμονή σε ξενώνες, προσκλήσεις για θεατρικές παραστάσεις, θεραπευτικές συνεδρίες κ.ά.

Όπως σε κάθε μπαζάρ μας, θα συλλέγουμε είδη πρώτης ανάγκης για τις φυλακισμένες και τα παιδάκια όπως: πάνες, μωρομάντιλα, είδη παιδικής περιποίησης, σαμπουάν, αφρόλουτρα, οδοντόκρεμες, οδοντόβουρτσες, σερβιέτες, χαρτί υγείας, απορρυπαντικό για πλύσιμο ρούχων, υγρό καθαρισμού χώρου, σαπούνια, τηλεκάρτες κ.ά.