Ιταλία:Προσωπικό ξενοδοχείου νάρκωσε και βίασε ομαδικά Βρετανίδα τουρίστρια

Λίγες μέρες μετά το σκάνδαλο της δίκης των συλληφθέντων για τον ομαδικό βιασμό μιας ανήλικης, τότε, κοπέλας στην Ισπανία, που έκανε τους δρόμους να ξεχειλίσουν από αγανακτισμένους πολίτες, μία νέα υπόθεση ομαδικού βιασμού έρχεται στην επιφάνεια,μια ιστορία που μοιάζει βγαλμένη από ταινία τρόμου. Με φρίκη και αποτροπιασμό διαβάζουμε την περιπέτεια μιας 50χρονης τουρίστριας στο Σορέντο της Ιταλίας, που βιάστηκε από τουλάχιστον 12 άτομα στο “ασφαλές” περιβάλλον του ξενοδοχείου που διέμενε. Να σημειωθεί εδώ πως το περιστατικό συνέβη το 2016, ωστόσο τώρα ολοκληρώθηκαν οι έρευνες, ενώ πολλοί εκ των δραστών παραμένουν ασύλληπτοι. Και σε αυτή την περίπτωση, η αδιανόητη βαρβαρότητα που έλαβε χώρα, ”ανέβηκε” στα social media, για να επιδείξουν παγκοσμίως τα ”κατορθώματα” τους. (Ι.Κ.)

Σύμφωνα με τα στοιχεία της δικογραφίας, μέλος του προσωπικού που εργαζόταν στο μπαρ, οδήγησε την γυναίκα σε κοντινή, έρημη πισίνα και την βίασε. Κατόπιν, την οδήγησε στο δωμάτιό της όπου περίμεναν συνάδελφοί του και άλλα άτομα, και την βίασαν ο ένας μετά τον άλλον.

Επιμελείται η Ιρέν Κόντου

Σοκαρισμένη η ιταλική κοινή γνώμη, από την είδηση ότι μια Βρετανίδα τουρίστρια έπεσε θύμα ομαδικού βιασμό μέσα στο ξενοδοχείο που διέμενε.
Η γυναίκα έκανε τις διακοπές της στο Σορέντο και σύμφωνα με τα στοιχεία που έγιναν γνωστά η 50χρονη γυναίκα βιάστηκε από τουλάχιστον 12 άτομα, πολλά από τα οποία εργάζονταν στο ξενοδοχείο.

Το περιστατικό συνέβη τον Οκτώβρη του 2016 και προκάλεσε σάλο στην τοπική κοινωνία, αφού έλαβε χώρα σε ένα αρκετά γνωστό ξενοδοχείο.
Οι έρευνες των Αρχών κράτησαν μεγάλο χρονικό διάστημα και πλέον έχουν συλληφθεί πέντε από τους δράστες, των οποίων η δίκη πρόκειται να ξεκινήσει σύντομα.Τα υπόλοιπα εφτά άτομα που συμμετείχαν στον βιασμό παραμένουν άγνωστα στις Αρχές, με τους συνεργούς τους να εξακολουθούν να τους καλύπτουν, άγνωστο για ποιο λόγο.
Σύμφωνα με τα στοιχεία της δικογραφίας, μέλος του προσωπικού που εργαζόταν στο μπαρ σέρβιρε την ίδια και την κόρη της ποτά με υπνωτική ουσία. Στη συνέχεια, οδήγησε την γυναίκα σε κοντινή, έρημη πισίνα και την βίασε. Κατόπιν, την οδήγησε στο δωμάτιό της όπου περίμεναν συνάδελφοί του και άλλα άτομα, και την βίασαν ο ένας μετά τον άλλον.
Μάλιστα οι ασυνείδητοι άνδρες ανέβασαν βίντεο με την κακοποίηση σε ένα group στο WhatsApp με την ονομασία Bad Habits, με άλλους άνδρες να αφήνουν… επαινετικά σχόλια. Οι δράστες που συνελήφθησαν ήταν τα πρόσωπα που αναγνωρίστηκαν στο βίντεο από την Αστυνομία, ωστόσο στο σώμα της γυναίκας βρέθηκε DNA από περισσότερους άνδρες και γίνονται προσπάθειες για την ταυτοποίησή τους.
Πηγή:
TELEGRAPH
skai.gr