Μια διαφορετική παράσταση στα «κόκκινα φανάρια» του Άμστερνταμ (βίντεο)

Οι «ζωντανές κούκλες» στις βιτρίνες του Άμστερνταμ χορεύουν και ενθουσιάζουν τα πλήθη. Όμως, το μήνυμα στο τέλος της παράστασης παγώνει τα γέλια των ανδρών 

Επιμέλεια: Ιρέν Κόντου

Στη γνωστή Red Light District του Άμστερνταμ, εκεί όπου το απελευθερωμένο ακροβατεί δίπλα στο κακόγουστο και η απόλαυση πωλείται σαν ένα κομμάτι κρέας, το show ήταν κάπως διαφορετικό αυτό το βράδυ…

Τα κορίτσια στη βιτρίνα πόζαραν για χάρη των περαστικών, με άλλους να περπατούν βιαστικά και άλλους να κοντοστέκονται για λίγο για να κοιτάξουν… Ξαφνικά, αρχίζει να παίζει δυνατή μουσική και ο κόσμος μαζεύεται να παρακολουθήσει τις κοπέλες, σε ένα από τα «μαγαζιά» της Red Light District.

Όπως θα παρακολουθήσετε και στο βίντεο, οι κοπέλες είχαν οργανώσει μια μικρή παράσταση με χορογραφία, για να «κλέψουν τα βλέμματα» των περαστικών, οι οποίοι μοιάζουν ενθουσιασμένοι.

Η… χαρά τους, όμως, διαρκεί για λίγο, καθώς με το τέλος της παράστασης τα χειροκροτήματα διακόπτει μήνυμα που προβάλλεται σε οθόνη που έχει στηθεί πάνω από τις βιτρίνες: «Κάθε χρόνο, υπόσχονται σε χιλιάδες γυναίκες ότι στη δυτική Ευρώπη θα κάνουν καριέρα στο χορό. Δυστυχώς, καταλήγουν εδώ».

Τα γέλια των περαστικών παγώνουν, καθώς εμφανίζεται το σήμα «STOP THE TRAFFIK – Οι άνθρωποι δεν πρέπει να πωλούνται και να αγοράζονται».

Παρακολουθήστε το σχετικό βίντεο:

 

Πηγή: mixanitouxronou.gr, ereportaz.gr