Ηράκλειο: 13χρονος κατηγορείται πως βίασε και βιντεοσκόπησε ανήλικη

Αλιεύει η Εύη Κυπαρίσση

Για βιασμό, βία και διακίνηση πορνογραφικού υλικού σε βάρος συνομήλικης μαθήτριας κατηγορείται 13χρονος μαθητής από το Ηράκλειο, μετά από σχετική καταγγελία της οικογένειας της ανήλικης στην Ασφάλεια.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Mega, τέσσερις ακόμη ανήλικοι αντιμετωπίζουν την κατηγορία της συνέργειας σε βιασμό επειδή εμφανίζονται  να ήταν στημένοι έξω από το χώρο όπου φέρονται να συντελέστηκαν οι καταγγελλόμενες πράξεις ανάμεσα στα δύο 13χρονα παιδιά και παρακολουθούσαν όσα εκτυλίσσονταν.

Ο 13χρονος, που απολογήθηκε την Τρίτη (4/5) στην αρμόδια ανακρίτρια Ηρακλείου, φέρεται να αρνήθηκε τα όσα περί βιασμού (ασελγείς πράξεις) και βίας του αποδίδονται με βάση την καταγγελία και το κατηγορητήριο και κατά πληροφορίες υπήρξε λεπτομερής στην περιγραφή του και στα όσα συνέβησαν εκείνη την ημέρα με το νεαρό κορίτσι, δίνοντας τις δικές του εξηγήσεις.

Ο ανήλικος κατηγορείται ότι κατέγραψε το όλο σκηνικό με το κινητό του τηλέφωνο, υλικό το οποίο φέρεται να διακινήθηκε και σε άλλα κινητά ανηλίκων της παρέας.

Με βάση την καταγγελία, ο 13χρονος φέρεται κατά κάποιο τρόπο να απείλησε το κορίτσι ότι θα δημοσιοποιήσει το βίντεο αν δεν επαναλαμβανόταν το μεταξύ τους σκηνικό.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι στενό συγγενικό πρόσωπο του κοριτσιού ανακάλυψε τι συνέβαινε και έτσι ενημερώθηκαν οι γονείς, οι οποίοι προσέφυγαν στις Αρχές.

Η διερεύνηση της υπόθεσης βρίσκεται σε εξέλιξη καθώς θα κληθούν και τα τέσσερα αγόρια που κατονομάζονται ενώ αναμένεται να εξεταστεί και το περιεχόμενο των κινητών τηλεφώνων τους.

Πηγή: lifo.gr