Μυρτώ της Πάρου: «Όσο ζω θα αγωνίζομαι για σένα» γράφει η μητέρα της 9 χρόνια μετά την επίθεση

Ως Μωβ ζητάμε την πλήρη οικονομική στήριξη της οικογένειας για την άγρια επίθεση που δέχτηκε η Μυρτώ 9 χρόνια πρίν. Όσο για την αναφορά της μητέρας για την παράνομη διαμονή του παρ’ ολίγον δολοφόνου, με όλο το σεβασμό στο ατέλειωτο δράμα της και με όλο το θαυμασμό για την φροντίδα προς το τότε κοριτσάκι που πλέον είναι γυναίκα, θέλουμε να της πούμε ότι αυτοί που σκοτώνουν η βιάζουν και αφήνουν κορίτσια σαν την Μυρτώ ανάπηρα , δεν είναι ράτσα ειδική, δεν είναι εθνικότητα, δεν είναι φτωχοί ή πλούσιοι, δεν είναι μορφωμένοι ή αμόρφωτοι, είναι από όλες τις προελεύσεις. Σ.Β.

«Κάποτε ευχόμουν να μην υπάρξει άλλη Μυρτώ και σήμερα ήδη έχουν υπάρξει μια Ζωή, μια Ελένη, μια Κάρολαιν, μια Γαρυφαλλιά»

Συμπληρώθηκαν 9 χρόνια από τη μοιραία εκείνη ημέρα που η Μυρτώ δέχτηκε άγρια επίθεση στην Πάρο ενώ έκανε διακοπές με τους γονείς της και αποφάσισε να πάει μόνη της βόλτα.

Η κοπέλα λίγο αργότερα εντοπίστηκε κακοποιημένη και άγρια χτυπημένη και από τότε δίνει το δικό της αγώνα έχοντας πάντα στο πλευρό τη μητέρα της.

«Όσο ζω θα αγωνίζομαι για ‘σένα, θα είμαι η φωνή σου, μετά τι..» γράφει σε μια μακροσκελή και συγκινητική ανάρτηση στο Facebook η μητέρα της κοπέλας.

«Με τρομάζει ως μητέρα το αύριο» τονίζει εξηγώντας: «Πέρασαν 9 χρόνια από εκείνη την ημέρα που σε είδα να περπατάς για τελευταία φορά».

«Το πιο τραγικό είναι ότι κάποτε ευχόμουν να μην υπάρξει άλλη Μυρτώ και σήμερα ήδη έχουν υπάρξει μια Ζωή, μια Ελένη, μια Κάρολαιν μια Γαρυφαλλιά» αναφέρει.

Αναλυτικά η ανάρτηση έχει ως εξής:

«Μυρτώ μου
9 χρόνια… πέρασαν από εκείνη την μέρα που σε είδα να περπατάς για τελευταία φορά.
9 χρόνια… πέρασαν και δεν άκουσα την φωνή σου που τιτίβιζε ασταμάτητα.
9 χρόνια… που είσαι καθηλωμένη σε ένα κρεβάτι ή ένα ΚΑΡΟΤΣΙ. Χωρίς να μιλάς να περπατάς. Μόνο Κοιτάς και γελάς με αυτό το χαμόγελο που είναι ο κόσμος μου όλος
9 χρόνια… νοσοκομείων, χειρουργείων, θεραπειών,και ασταμάτητων πόνων ακόμη και σήμερα
9 χρόνια…που δεν ζεις την ζωή σου όπως οι συνομήλικοι σου, μόνο παρακολουθείς και καταλαβαίνεις
9 χρόνια… που τρέχω σε οποίο γιατρό μου πουν ότι μπορεί να κάνει κάτι. Σε κάθε θεραπευτή για οποιαδήποτε θεραπεία. Που διαβάζω ότι μπορεί να έχει παρουσιαστεί στον ιατρικό τομέα και έχει σχέση με τον εγκέφαλο. Σε Ελλάδα και εξωτερικό.
9 χρόνια… που προσεύχομαι και ελπίζω σε ένα θαύμα από τον Θεό γιατί δεν μου έμεινε και τίποτε άλλο να κάνω τίποτε άλλο να περιμένω.
9 χρόνια… που ο απλός κόσμος με ρωτάει για την πορεία της υγείας σου και δεν ξέρω τι να απαντήσω.
9 χρόνια… πόνου και στεναχώριας για την ζωή που δεν θα ζήσεις . Όχι για εμένα για εσένα και μόνο.

ΠΕΡΙΜΕΝΩ από το Κράτος να αναλάβει την ΕΥΘΥΝΗ, γι αυτό που σου συνέβη, γιατί δεν ήταν ατύχημα, δεν ήταν τροχαίο!
Ήταν δολοφονική ενέργεια από κάποιον που εισήλθε στην πατρίδα σου χωρίς κανείς να τον ελέγξει!
Το πιο τραγικό είναι ότι κάποτε ευχόμουν να μην υπάρξει άλλη Μυρτώ και σήμερα ήδη έχουν υπάρξει μια Ζωή, μια Ελένη, μια Κάρολαιν μια Γαρυφαλλιά.
Με ΤΡΟΜΑΖΕΙ ως μητέρα το αύριο.
Όσο Ζω θα αγωνιζομαι για σένα, θα είμαι η φωνή σου, μετά τι..»

Πηγή: https://www.newsbeast.gr/greece/arthro/7635308/myrto-tis-parou-oso-zo-tha-agonizomai-gia-sena-grafei-i-mitera-tis-9-chronia-meta-tin-epi