Γενική Συνέλευση του Μωβ στις 23 Οκτωβρίου 2021

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΤΗΣΙΑΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ

Καλούνται τα μέλη του σωματείου ΤΟ ΜΩΒ σε τακτική ετήσια Γενική Συνέλευση που θα πραγματοποιηθεί στις 23 Οκτωβρίου 2021, ημέρα Σάββατο, στις 4 μ.μ. στην Πλατεία Πρωτομαγιάς και τον ανοικτό και στεγασμένο χώρο, στο Καφέ Άλσος με φυσική παρουσία, και συγχρόνως θα ανακοινωθεί σύνδεσμος για συμμετοχή μέσω ηλεκτρονικού υπολογιστή για μέλη εκτός Αθηνών ή κωλυόμενα για φυσική παρουσία. Η συνέλευση είναι εκλογική.

Θέματα της συνέλευσης:


Εκλογή προέδρου της συνέλευσης και γραμματέα της συνέλευσης, από τα παρευρισκόμενα μέλη με φυσική παρουσία.

Εκλογή Εφορευτικής επιτροπής για την ψηφοφορία.

Απολογισμός του ΔΣ για το χρόνο που πέρασε –  Πρόεδρος του σωματείου

Οικονομικός απολογισμός έτους – Πρόεδρος της Εξελεγκτικής Επιτροπής

Οικονομικός προϋπολογισμός για το επόμενο έτος – Ταμίας

Προγραμματισμός δράσεων για το επόμενο έτος

Ανάλυση της σημερινής κατάστασης του φεμινιστικού κινήματος από μέλος του απερχόμενου Δ.Σ.

Παρουσίαση της ηλεκτρονικής μας εφημερίδας από μέλος της συντακτικής επιτροπής του Μωβ.

Θα ακολουθήσει γενική συζήτηση για τον απολογισμό και τις εξελίξεις στο φεμινιστικό κίνημα, ιδιαίτερα για τις δραματικές εξελίξεις λόγω της πανδημίας και της πανδημίας της βίας κατά των γυναικών που έχει καταγραφεί διεθνώς.

Άλλα θέματα μπορούν να προταθούν για τη συνέλευση μέχρι τις 13-10-21, με μέιλ προς το Μωβ (info@tomov.gr). Επίσης κατά την έναρξη της συνέλευσης μπορούν να προταθούν άλλα θέματα από τα μέλη, ώστε να προγραμματιστούν για τη συζήτηση.

Θα ακολουθήσει φανερή ψηφοφορία για το Διοικητικό απολογισμό, τον οικονομικό απολογισμό και τον προϋπολογισμό από μέλη με φυσική παρουσία ή ηλεκτρονική σύνδεση.

Η συνέλευση είναι ανοιχτή για τα μέλη και τις φίλες του Μωβ. Δικαίωμα ψήφου έχουν μόνο τα μέλη που είναι οικονομικά τακτοποιημένα μέχρι και την ημέρα της συνέλευσης. Όσες θέλουν να εγγραφούν νέα μέλη και να έχουν δικαίωμα ψήφου, πρέπει να το ζητήσουν μέχρι τις 13-10-21.

Οι εκλογές θα γίνουν μετά το τέλος της συνέλευσης. Η κάλπη θα ανοίξει περί τις 6.30 μ.μ. Όσες θέλουν να βάλουν υποψηφιότητα για τα δύο σώματα (Διοικητικό Συμβούλιο και Εξελεγκτική Επιτροπή) παρακαλούνται να επικοινωνήσουν με το Μωβ, στο μέιλ info@tomov.gr, έως τις 13 Οκτωβρίου.

Επίσης, σύμφωνα με το καταστατικό, υπάρχει δικαίωμα επιστολικής ψήφου. Τα σχετικά ψηφοδέλτια θα σταλούν στα εκτός Αθηνών μέλη μια εβδομάδα πριν τις εκλογές.

Η κάλπη θα ανοίξει για καταμέτρηση την Τετάρτη 27 Οκτωβρίου από την Εφορευτική Επιτροπή, η οποία θα ανακοινώσει το αποτέλεσμα την ίδια ημέρα.
Αθήνα, 22 Σεπτεμβρίου 2021

Η πρόεδρος Αναστασία Γκολιομύτη – Η αντιπρόεδρος Σίσσυ Βωβού

Τα ψηφοδέλτια για τη συνέλευση – Προστίθεται στο αρχικό δημοσίευμα στις 18-10-21

Για την γενική συνέλευση του Μωβ
Υποψηφιότητες

Για Διοικητικό Συμβούλιο – Βάζουμε έως 4 σταυρούς
Bωβού Διονυσία(Σίσσυ)
Γκολιομύτη Αναστασία
Μακρή Αλεξάνδρα (Αλέκα)
Παλαμπουίκι Σοφία
Παραλίκα Παναγιώτα (Πέννυ)
Σιατερλή Βαρβάρα (Βέρα)
Σπύρου Αικατερίνη
Ταμιωλάκη Μαρία

Για την Εξελεγκτική επιτροπή – Βάζουμε έως 2 σταυρούς
Κλαυδιανού Ασημίνα (Άση)
Κώνστα Μαρία
Ρωμανού Δήμητρα Ρωμανού

Σημειώνουμε ότι σύμφωνα με το καταστατικό δικαίωμα ψήφου έχουν όλα τα μέλη που είναι οικονομικά τακτοποιημένα μέχρι την ημέρα της συνέλευσης. Η ψήφος γίνεται με κάλπη κατά το πέρας της συνέλευσης ή επιστολική με αποστολή στην έδρα του σωματείου. Στο φάκελο πρέπει να αναγράφεται: Σωματείο Γυναικείων Δικαιωμάτων Το Μωβ Διεύθυνση Ζαν Μορεάς 15 Αθήνα 117 41. Για την επιστολική ψήφο βάζουμε το ψηφοδέλτιο σε ένα λευκό φάκελο, το οποίο κλείνουμε σε ένα μεγαλύτερο φάκελο. Το ψηφοδέλτιο θα είναι σε συνημμένο αρχείο κάτω από το δημοσίευμα, και το μέλος πρέπει να τυπώσει αυτό το αρχείο για να ψηφίσει.
Για το ΔΣ μπορούμε να βάλουμε σταυρό προτίμησης σε έως 4 υποψήφιες. Για την Ελεγκτική Επιτροπή σταυρό σε έως 2 υποψήφιες.
Η κάλπη μαζί με τις επιστολικές ψήφους θα ανοιχτεί την Τετάρτη 27 Οκτωβρίου, από την Εφορευτική Επιτροπή που θα εκλεγεί από τη συνέλευση.

H εικόνα είναι από την κινητοποίηση για την προστασία του περιβάλλοντος, στις 24 Σεπτεμβρίου