Όταν η Ιωάννα Παλιοσπύρου συναντά την Κωνσταντίνα Κούνεβα

Αλιεύει η Σίσσυ Βώβου

Η συγκινητική συνάντηση των δύο γυναικών που δέχθηκαν επίθεση με βιτριόλι και παλεύουν για μια καλύτερη ζωή – «Αυτό το υγρό καίει το κόκκαλο για 20 μέρες. Δεν μπορεί να βοηθήσει κάτι για να σταματήσει το έγκαυμα. Καίει και καταστρέφει» δήλωσε η Κωνσταντίνα Κούνεβα

Όταν η Ιωάννα Παλιοσπύρου συναντά την Κωνσταντίνα Κούνεβα. Μια συγκινητική συνάντηση και συζήτηση δύο γυναικών που δέχθηκαν επίθεση με βιτριόλι και παλεύουν για μια καλύτερη ζωή.

14 χρόνια από την επίθεση με βιτριόλι που προκάλεσε ανεπανόρθωτη βλάβη στην υγεία της, η Κωνσταντίνα Κούνεβα συνομιλεί με την Ιωάννα Παλιοσπύρου για την κοινή τους τραυματική εμπειρία.

Τονίζει ότι πρέπει να βρεθούν και να τιμωρηθούν οι ένοχοι για να μην υπάρξει επανάληψη της τραγωδίας, ενώ η ίδια δεν νιώθει θυμό αλλά θα ήθελε να μιλήσει με τους δράστες. Μιλάει επίσης για τη θητεία της στην Ευρωβουλή, για τον γιο της και τους ανθρώπους που της στήριξαν όταν έδινε τη μεγάλη μάχη.

«Τα χειρουργεία δεν τελειώνουν. Τα μοσχεύματα αλλάζουν. Έχω ησυχάσει μερικά χρόνια. Έχω κάνει πάνω από 40 χειρουργεία σίγουρα. Το τελευταίο ήταν το Μάιο του 2014. Αυτό το υγρό καίει το κόκκαλο για 20 μέρες. Δεν μπορεί να βοηθήσει κάτι για να σταματήσει το έγκαυμα. Καίει και καταστρέφει. Εκτός από το μέτωπο, όλα τα άλλα είναι μοσχεύματα. Δεν μπορώ να καταλάβω από που έρχεται ο ήχος. Έχω χάσει ένα μάτι και το άλλο υπολειτουργεί», σημείωσε η Κωνσταντίνα Κούνεβα, η οποία είπε για την επίθεση και την απόδοση ευθυνών:

«Είπα απλά στους εργαζομένους τα δικαιώματά τους, το αυτονόητο. Ούτε έκλεψα, ούτε σκότωσα, ούτε έκανα κάποιο σκάνδαλο. Δεν ξέρω γιατί μου έκαναν αυτή την επίθεση. Οι αρχές δεν το έψαξαν».

Πηγή: https://www.alfavita.gr/koinonia/387601_otan-i-ioanna-paliospyroy-synanta-tin-konstantina-koyneba?