Ολοκληρώθηκε με επιτυχία και χαρά το κάμπινγκ του Μωβ

Γράφει η Σίσσυ Βωβού

Με διπλάσια συμμετοχή από την περυσινή μας καλοκαιρινή συνάντηση, και πολύ ενδιαφέρουσες συζητήσεις που είχαν οργανωθεί για το καμπ του Μωβ, αλλά και πρωτοβουλιακές μαζώξεις στο καφενείο του καμπ και στη Θάλασσα, ολοκληρώθηκε την Κυριακή το απόγευμα αυτό που αποκαλούσαμε “η καλοκαιρινή μας απόδραση”.

Το καμπ Βάκχος, στο Σούνιο, πολύ ωραίο, καθαρό και φιλόξενο, αν και λόγω της μεγάλης προσέλευσης ήμασταν λίγο στριμωγμένες. Ευχαριστούμε την κυρία Σοφία,  τον κύριο Λευτέρη και το προσωπικό, για τη φιλική τους στάση και τη βοήθεια σε ότι ζητήσαμε. Αρκετές επισκεφθήκαμε και τον εμβληματικό ναό του Ποσειδώνα, που βρίσκεται πολύ κοντά, και φυσικά ψηθήκαμε από τον καυτό ήλιο αλλά πραγματικά ήταν μια ευκαιρία, άξιζε τον κόπο.

Φυσικά, εδώ όπως και στην πρώτη φωτό, έχουμε το γλέντι

Και το καλύτερο, το πάρτι στην ταβέρνα το Σάββατο το βράδυ, με πολύ κέφι και χορό.

Θα παρουσιάσουμε τις επόμενες ημέρες γραπτά κείμενα από την κάθε συζήτηση, ενώ επίσης θα αναρτήσουμε βίντεο και άλλες φωτογραφίες. Ο Βαγγέλης Βλαχάκης ήταν και πάλι αποίκο στην τεχνική υποστήριξη.

Οι τρεις φωτογραφίες, είναι από την συζήτηση της Παρασκευής, για το θέμα της σεξουαλικής διαπαιδαγώγησης σε όλες τις βαθμίδες της εκπαίδευσης.

Ευελπιστούμε στην επόμενη συνάντηση του Μωβ, που θα είναι η ετήσια γενική συνέλευση προς τα τέλη του Οκτωβρίου, να ξαναδούμε τις φιλες που ήρθαν και συνέβαλαν με τον προβληματισμό και τις γνώσεις τους στις συζητήσεις του τριημέρου. Φυσικά, ευελπιστούμε για την συμμετοχή και πολλών άλλων ακόμα, που για διάφορους λόγους δεν μπόρεσαν να έρθουν στο Σούνιο.